Έρωτας Φυγάς (21/9): «Όχι! Παλιοθήλυκο» - Η συγκλονιστική σκηνή με τα ουρλιαχτά της Ευγενίας στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (21/9): «Όχι! Παλιοθήλυκο» - Η συγκλονιστική σκηνή με τα ουρλιαχτά της Ευγενίας στο νοσοκομείο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Έρωτας Φυγάς, καθώς στο σημερινό 21/9 επεισόδιο ο Στέφανος βρίσκει την Αλεξάνδρα και της ζητά κάτι πολύ σκληρό, ενώ από την άλλη στο δικαστήριο μένουν όλοι σοκαρισμένοι με τα όσα διαδραματίζονται.

Οι σημερινές 21/9 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

επ6

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βγαίνουν από το κρατητήριο και ο Στέφανος βρίσκει την Αλεξάνδρα ζητώντας της να αφήσει τον Μάρκο μια για πάντα. «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που υποφέρουν εξαιτίας σας. Αλλωστε ο καθένας σας έχει τώρα τη δική του οικογένεια και αυτό πρέπει να είναι το μέλημά σας», της λέει. Η ώρα της δίκης φτάνει και η Μαργέτα καταθέτει υπερασπιζόμενη την Αλεξάνδρα, αφήνοντας πρόεδρο, εισαγγελέα, ακροατήριο άφωνους και τον Ιάσονα πιο οργισμένο από ποτέ.

Δείτε επίσης: Σπαραγμός στον Έρωτα Φυγά - Το μωρό της Αλεξάνδρας αυτοπυροβολείται

Ο θάνατος που θα τους σοκάρει όλους

Θρήνος για την οικογένεια Δεμερτζή, που αποχαιρετά το πιο αγαπημένο μέλος της. Η υγεία της γιαγιάς επιδεινώνεται και η Μαργέτα θα χάσει το μοναδικό της στήριγμα, τη μητέρα της. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς Έρωτας Φυγάς.

Η Μαργέτα έχει πολλά να αντιμετωπίσει, ειδικά από τη στιγμή που έχει πάρει το μέρος της Αλεξάνδρας μετά την αποφυλάκισή της προκειμένου να επανορθώσει το κακό που της έχει κάνει. Ο γιος της Ιάσονας δεν τη συγχωρεί και οι σχέσεις τους είναι χειρότερες από ποτέ. Ο Στέφανος είναι πάντα δίπλα της. Ωστόσο η κραταιά κυρία του Κιάρι, όσο δυναμική και να είναι, έχει πλέον αρχίσει να λυγίζει. Τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι επηρεάζουν και την Αθηνά η οποία αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει τα πάντα, όσο κι αν η κόρη της προσπαθεί να είναι προστατευτική και να μην τα μαθαίνει. Η υγεία της μητέρα της ήταν ούτως ή άλλως κλονισμένη. Τώρα όμως θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο και το μοιραίο δεν θα αργήσει να έρθει.

Δείτε επίσης: Σκηνές σοκ στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά: «Η γυναίκα σου θα πληρώσει» - «Τρέχα να τον σταματήσεις»

Ο θάνατος της Αθηνάς θα συντρίψει όλη την οικογένεια και κυρίως τη Μαργέτα, που είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί της. Αν κι έχει αποδείξει ότι είναι μια δυναμική γυναίκα που ξεπερνά όλες τις δυσκολίες, η Μαργέτα δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της και βυθίζεται στη θλίψη. Υστερα από την κηδεία της, ακολουθεί για εκείνη μια μεγάλη περίοδος μοναξιάς και απομόνωσης. Δίπλα της θα σταθεί η Γεωργία που την έχει σαν μάνα της αλλά και όλο το προσωπικό που δουλεύει στο αρχοντικό.

Έρωτας Φυγάς: Βαρύ πένθος για την οικογένεια Δεμερτζή - Πεθαίνει η...

Ο Ιάσονας κι αυτός θα λυγίσει, αφού είχε αδυναμία στη γιαγιά του, και βάζει στην άκρη τον εγωισμό του και στις δύσκολες αυτές στιγμές συμπαραστέκεται στη μητέρα του. Μεγάλο είναι το πένθος και για την Αλεξάνδρα καθώς η γιαγιά Αθηνά ήταν η μόνη που από την πρώτη στιγμή την αγάπησε και της άνοιξε απλόχερα την αγκαλιά της.