Η Παραλία (21/9): Σε δύσκολη θέση ο Καραχάλιος - Τι συμβαίνει με την υπόθεση δολοφονίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (21/9): Σε δύσκολη θέση ο Καραχάλιος - Τι συμβαίνει με την υπόθεση δολοφονίας

Απόψε 21/9 ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς, Η Παραλία, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Πάει καιρός πια από τη μέρα που ο Καραχάλιος ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και υφίσταται πλέον πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Οι σημερινές 21/9 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 14

Ο Διονύσης συναντά την Καίτη για λογαριασμό εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού;

Η Υπατία μένει έγκυος!

Σύμφωνα με τα δεδομένα, στη συνέχεια της σειράς η Υπατία θα μείνει έγκυος κι αυτό γιατί η Δανάη Μιχαλάκη που την ενσαρκώνει είναι έγκυος στην πραγματική της ζωή (δείτε εδώ το φύλο του μωρού) και η κοιλίτσα της είναι ήδη φουσκωμένη αρκετά οπότε... αν η παραγωγή δεν σκέφτεται την αποχώρηση της κεντρικής παρουσιάστριας - που το λογικό είναι να μην το σκέφτεται - τώρα θα αναζητά ένα νέο σενάριο που θα μπορέσει να διαμορφωθεί στα συγκεκριμένα δεδομένα.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία που δείχνει την Δανάη στα γυρίσματα της σειράς με φουσκωμένη κοιλίτσα!

undefined