Η Παραλία: Άλλοι παντρεύονται και άλλοι χωρίζουν - Χαμός στο αποψινό (22/9) επεισόδιο

Οι νέες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία: Άλλοι παντρεύονται και άλλοι χωρίζουν - Χαμός στο αποψινό (22/9) επεισόδιο

Νέο και τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα απόψε (22/9) για τη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία, και ένας γάμος πρόκειται να ανακοινωθεί, ο οποίος άλλους θα τους σοκάρει και άλλους ίσως τους δυσαρεστήσει.

Δείτε επίσης: ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία της εγκυμονούσας Δανάης Μιχαλάκη από τα γυρίσματα της σειράς

Οι αποψινές (22/9) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 15

Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν. Η Υπατία με τον Γιώργο έχοντας ηρεμήσει πια, αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα στη Μαρία σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους. Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια. Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη, τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου σχετικά με τις παρανομίες του κοινοβίου της Παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων.

Χαμός στο twitter με το πρώτο φιλί των πρωταγωνιστών

Η νέα δραματική καθημερινή σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία" έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο ελληνικό κοινό και παρά το γεγονός πως σε νούμερα τηλεθέασης κυμαίνεται χαμηλά (δείτε εδώ πόσο έκανε προεχθές 20/9) οι τηλεθεατές κατά την προβολή των επεισοδίων ανεβάζουν το hashtag #IParalia πρώτο trend στο twitter.

Αυτό συνέβη και κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, ειδικά στην σκηνή που παρακολουθήσαμε τους πρωταγωνιστές, δηλαδή την Υπατία (Δανάη Μιχαλάκη) και τον Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος) να ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Οι δύο κεντρικοί ήρωες της σειράς αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί σε ένα αρκετά ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τη μαγευτική παραλία των Ματάλων. Ο Χάρι και η Υπατία είναι δύο άνθρωποι από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη μοίρα να τους μπλέξει σε μία έντονη ερωτική ιστορία, και στο χθεσινό επεισόδιο να αρχίσει να ξετυλίγεται. Κάτι το οποίο πρόκειται να προκαλέσει ρήξη στη σχέση μεταξύ της Υπατίας και του αρραβωνιαστικού της, του Γιώργου (Γιάννης Κουκουράκης)

Το κοινό έβαλε φωτιά στο Twitter ήδη με το πρώτο φιλί, αν και πολύ σύντομο, δημιούργησε έντονα συναισθήματα.