Η Παραλία (25/9): «Το σκέφτηκα και αποφάσισα πως...» - Η Υπατία παίρνει μια σημαντική απόφαση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (25/9): «Το σκέφτηκα και αποφάσισα πως...» - Η Υπατία παίρνει μια σημαντική απόφαση

Η σειρά Η Παραλία, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα 25/9 με νέες καταιγιστικές εξελίξεις. Τα συναισθήματα της Υπατίας, λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο, βγαίνουν στην επιφάνεια όσο η μητέρα της, Αντιγόνη, προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβουν Νικολίνα και Δημητρός.

Οι σημερινές 25/9 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 16

Τελικά, οι παράνομες δραστηριότητες που εκτυλίσσονται στην παραλία φαίνεται πως πραγματοποιούνται εν γνώσει και με τη συμμετοχή ατόμων που ανήκουν σε ανώτερες θέσεις της τοπικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τους στην Κρήτη, η Υπατία και ο Γιώργος «ταξιδεύουν» στα παιδικά χρόνια της Υπατίας στα Μάταλα. Οι αναμνήσεις καταφέρνουν να αναζωπυρώσουν τη σχέση του ζευγαριού. Ο Χάρι σώζει έναν χίπη από σοβαρό τραυματισμό, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικές είναι οι γνώσεις του για την τοπική κοινότητα. Παράλληλα, η Μαρία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον Πιτ για τη νέα του σχέση, εκφράζοντας την άποψή της χωρίς δισταγμούς. «Νομίζω πως βιάστηκες, Πιτ. Οι κινήσεις σου προηγούνται των συναισθημάτων σου και μάλλον ήρθε η στιγμή να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να κάνεις», του λέει. Ο Γράντος αναλογίζεται την ευθύνη των βιολογικών του γονιών, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν.

Δείτε επίσης, όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν αυτές προβληθούν στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Τι θα δούμε αύριο 25/9 στο επεισόδιο 17

Η απρόσμενη επίσκεψη του Καραχάλιου στο σπίτι του Αρχοντάκη προκαλεί ταραχή στη Νικολίνα και στον Δημητρό. «Μην ταράζεστε, κυρία Αρχοντάκη. Λίγες ερωτήσεις ρουτίνας θα σας κάνω», της εξηγεί και εκείνη ανησυχεί για τον αντίδραση του Δημητρού. Η Αντιγόνη που τη βλέπει αρχίζει να υποψιάζεται τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να έχουν η Νικολίνα και ο Δημητρός. Ο Δημητρός αισθάνεται ευτυχισμένος και πλημμυρίζει από χαρά με τη δημιουργία του νέου εργαστηρίου επισκευής ποδηλάτων. Παράλληλα, νέα μυστικά έρχονται στο φως σχετικά με το δίκτυο διακίνησης που λυμαίνεται την περιοχή και τον τρόπο που συνδέεται με τον φόνο της Ρηνιώς. Ο Πιτ βασανίζεται από ενοχές για τη σχέση του με τη Βερόνικα, καθώς οι χίπηδες διοργανώνουν αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν της.