Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα...» - Spoiler μεγατόνων λίγο πριν την πρεμιέρα

«Μπορεί να ερωτευτεί παράφορα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα...» - Spoiler μεγατόνων λίγο πριν την πρεμιέρα

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25/9 η Ευαγγελία Συριοπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του καναλιού, Ο Παράδεισος των Κυριών, η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της πριν από λίγες ημέρες, μετά από 10 χρόνια σχέσης και ένα παιδί που απέκτησαν μαζί, το οποίο βάφτισαν την ίδια μέρα (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες).

Η ηθοποιός, πέρα από την προσωπική της ζωή, λοιπόν, αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο του σίριαλ, ο οποίος κάνει πρεμιέρα απόψε, και έδωσε ένα τεράστιο και σοκαριστικό spoiler για το μέλλον του χαρακτήρα της, τη Μιράντα δηλαδή (δείτε εδώ τις εξελίξεις του πρώτου επεισοδίου της νέας σεζόν πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Το spoiler της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον Παράδεισο των Κυριών

«Μείναμε σε μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Ο Ντίνος και η Μιράντα παντρεύτηκαν και τους βλέπουμε τρεις μήνες μετά. Ψάχνουν ένα μεγαλύτερο σπίτι γιατί θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι μας θα μας αναστατώσουν λίγο.

Για εμάς βλέπουμε ένα αγγελικό πρόσωπο στον Σίμο, να βοηθήσει τον παράδεισο και για εμάς είναι ο φύλακας άγγελος. Από πίσω τι παιχνίδια παίζονται, γιατί εμφανίστηκε, γιατί θέλει να σώσει τον παράδεισο, αν έχει σχέση με κάποιον από το παρελθόν που ίσως δεν θυμάται.

Θα υπάρχουν ίντριγκες και μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Αμαλία θέλει να μου το πει και θέλει να είναι με κάθε τρόπο να είναι στη μαμά της. Η Μιράντα δεν νιώθει καμία ανασφάλεια στο πρόσωπο της Αμαλίας.

Νιώθει τεράστια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της και έχουν φτιάξει μια σχέση μαμάς – κόρης χωρίς να το γνωρίζουν. Όμως, αυτό μπορεί πάλι να ανατραπεί. Βλέπουμε ένα κορίτσι που θέλει να ερωτευτεί και να αγαπηθεί από έναν άλλον άνθρωπο. Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί. Ο Σίμος ενώ έρχεται με μια κατάσταση που δεν είναι καλή με τα πρόσωπα αλλά μπορεί να ερωτευτεί παράφορα.

Είναι ένας άντρας από το παρελθόν αυτός που έρχεται στον παράδεισο. Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα για αυτόν τον άνθρωπο. Τον αναγνωρίζει, υπήρχε μια πολύ έντονη σχέση ανάμεσά τους στο παρελθόν. Όμως, άλλαξε την ταυτότητά της για να φύγει μακριά από αυτόν. Βλέπει στις εφημερίδες ότι παντρεύτηκε η Μιράντα τον Ντίνο και εμφανίζεται», είπε.