Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές του Σασμού - Τι συνέβη

Έγινε γνωστό πως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές του Σασμού - Τι συνέβη

Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του Σασμού, το οποίο φαίνεται πως οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν πως και πως, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εισέβαλε επιτέλους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις στο twitter (δείτε εδώ τα επικά σχόλια), αλλά και από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time ζώνη του ALPHA.

Αυτή την εβδομάδα θα προβληθούν τέσσερα επεισόδια, λοιπόν, μέχρι και την Πέμπτη 28/9, όμως παρά τον ενθουσιασμό και την επιτυχία, τα νέα είναι δυσάρεστα για τους τηλεθεατές, καθώς έγινε γνωστό πως θα μειωθούν οι μέρες προβολής.

Τι συμβαίνει με τις μέρες προβολής του Σασμού

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τηλεόρασης την επόμενη εβδομάδα θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια, από τη Δευτέρα 2/10 μέχρι και την Τετάρτη 4/10, διότι τότε ξεκινάει η ολοκαίνουρια σειρά "Το προξενιό της Ιουλίας". Όμως, το καλό νέο είναι πως την Κυριακή 8/10 θα προβληθεί το επεισόδιο που "θα χαθεί".

Οι σημερινές 26/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 2

Λίγο αργότερα η Στέλλα επιστρέφει στο σπίτι της αναζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη. Δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα πως έχει φύγει από την Κρήτη και δεν της έχει μιλήσει. Στο αστυνομικό τμήμα πάντως, παράλληλα με την περίεργη εξαφάνισή του, προσπαθούν να ξετυλίξουν και το κουβάρι τού τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στο μαντρί με τον Μαθιό. Στο μεταξύ, το μένος του Νικηφόρου δεν έχει τέλος και αυτό κινητοποιεί τη Βασιλική στο να κάνει τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής της.

Καλεί τον γιο της στο δωμάτιο του Μαθιού και εκείνος φυσικά αντιδρά. «Ελα πιο κοντά παιδί μου», θα του πει και ο Νικηφόρος θα την παρακαλέσει να μην του ζητάει να βρίσκεται δίπλα στον φονιά του πατέρα του. Τότε η μητέρα του θα του πει: «Κάνεις λάθος, αγόρι μου. Μπορεί να είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά όχι του πατέρα σου». «Τι είναι αυτά που λες, μάνα; Τρελάθηκες;», θα της απαντήσει και η Βασιλική δεν θα χάσει άλλο χρόνο. «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε», θα του αποκαλύψει, αφήνοντάς τον εμβρόντητο.

Δείτε επίσης: Χωρίζουν Αντώνης και Μαρίνα - «Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα!»