Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η αδερφή μου;» - Πανζουρλισμός στο twitter με το μυστικό του Χρηστίδη

Χαμός από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η αδερφή μου;» - Πανζουρλισμός στο twitter με το μυστικό του Χρηστίδη

Το δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών, προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/9 στο κανάλι και το μυστικό που βγήκε στη φόρα προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στους τηλεθεατές.

Η κόρη του Χρηστίδη, Στέλλα, αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της, να βρει τη Ματούλα και να σωθεί από τον βίαιο άντρα της. Η Αμαλία, μάλιστα, ήρθε σε επαφή μαζί της και γνώρισε την ετεροθαλή αδερφή της, κάτι που την άφησε σε κατάσταση σοκ.

Αποκλειστικό: Είναι υιοθετημένος και αποκαλύπτεται στον B κύκλο

Οι αντιδράσεις για το αποψινό (26/9) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Τα τρία επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 27/9 Επεισόδιο 3

Η καινούρια είδηση για την περιουσία της Ολγας, ότι δεν της ανήκει τίποτα και πως όλα έχουν περάσει στα χέρια του Χρήστου, φτάνει στα αυτιά όλων… Η αναστάτωση είναι μεγάλη στην οικογένεια και όχι μόνο. Η αστυνομία έχει αρχίσει να εξετάζει πλέον την υπόθεση του Αποστόλη υπό νέα σκοπιά: «Μπορεί να είναι δολοφονία. Πώς βρέθηκε ο Αποστόλης στον “Παράδεισο” την ώρα που ξέσπασε η φωτιά;», αναρωτιέται ο Γιαμαλής. Παράλληλα, ο Αγης και η Πολυξένη έχουν πάρει μια μεγάλη απόφαση που δεν θα επηρεάσει μόνο τη δική τους ζωή: «Θα παντρευτούμε και θα πάρουμε το παιδί της Γεωργίας εμείς, δεν θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου στα χέρια του Πάρη», ισχυρίζεται ο Αγης και αποφασίζουν να πάνε να παντρευτούν κρυφά.… Η Αμαλία επιστρέφει στον «Παράδεισο» και εκεί μια απροσδόκητη συνάντηση με τον Σίμο θα της δημιουργήσει καινούριες σκέψεις, που της είχε αφήσει στο παρελθόν… σχετικά με το μέλλον της. Ωστόσο ο Ντίνος δεν θα χαρεί τόσο με αυτή την αλλαγή της διάθεσης της

Αμαλίας… Την ίδια ώρα η Βικτώρια θα εξαγοράσει έναν νέο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τη Στέλλα, στην προσπάθειά της να κερδίσει το χαμένο έδαφος που έχασε μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων…

Πέμπτη 28/9 Επεισόδιο 4

Ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο του Αποστόλη: «Είμαι σίγουρος ότι τη φωτιά την έβαλε η Καρτεζίνη», λέει στον αστυνόμο. Την ίδια ώρα τα δοκιμαστικά για την αντικαταστάτρια της Γεωργίας συνεχίζονται. Ο ανταγωνισμός και ο φθόνος μπαίνει σιγά-σιγά στην οικογένεια του «Παραδείσου», καθώς η Στέλλα πιάνει δουλειά στο κατάστημα και ρίχνει τα βέλη της στον Σίμο από ζήλια για την Αμαλία. Η Βικτώρια κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ενώσει την οικογένεια, ενώ η Ματούλα θα δεχθεί την πρώτη απογοήτευση από την κόρη της. Ο Σίμος από την άλλη υποδέχεται τη μητέρα του στο πατρικό της σπίτι, ενώ η Γεωργία φέρνει σε όλους μεγάλη αναστάτωση, αφού μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Παράλληλα, μεγάλη ανησυχία θα προκαλέσει η εξαφάνιση του Πάρη, οποίος έχει δεχτεί πριν την επίθεση από τον Αγη: «Γιατί δεν μιλάς στη Γεωργία; Αν δεν το κάνεις, θα το κάνω εγώ», τον απειλεί και ο Πάρης αποφασισμένος του απαντάει: «Κάνε ό,τι νομίζεις»!

Παρασκευή 29/9 Επεισόδιο 5

Η συνάντηση της Ολγας με την αδελφή της μετά από μια ολόκληρη ζωή, δεν γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Πόσο θα επηρεάσει η πρώτη εντύπωση την απόφαση της Δωροθέας για το αν και πώς θα τη βοηθήσει, καθώς η εικόνα που αντικρίζει μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει. Η Δωροθέα με την άφιξή της παίρνει αμέσως πρωτοβουλίες και συναντά τον δικηγόρο του φιλανθρωπικού σωματείου, αλλά και τη Βικτώρια, με την οποία τους δένουν πολλά, όπως η υιοθεσία του Σίμου.

Μόλις μία μέρα πριν τα εγκαίνια του «Παραδείσου», το φλερτ του Σίμου προς την Αμαλία δοκιμάζει τα νεύρα του Ντίνου, αλλά δεν είναι και ο μόνος που αναστατώνεται. Η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη παρουσία από το παρελθόν της, που προβάλει στο κατώφλι του «Παραδείσου»: «Μάρω;», ακούει και βλέπει μπροστά στην πόρτα του «Παραδείσου» τον Ρένο, έναν «γνωστό» της από το παλιό, αμαρτωλό της παρελθόν. Η κοπέλα παγώνει: «Τι θες εσύ εδώ;», απορεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παράδεισος των κυριών: «Δεν περνάνε αυτά σε εμάς...» - Έξαλλο το Twitter με το "καλό" πρόσωπο του Σίμου

Ο Παράδεισος των κυριών (13/10): «Καλύτερα να χωρίσουμε! Δεν αντέχω άλλο» - Τέλος για αγαπημένο ζευγάρι;

Ο Παράδεισος των κυριών (10/10): Ο Άγης σπάει στο ξύλο την Βικτώρια και την αφήνει αιμόφυρτη - Έμαθε πως...

Ο Παράδεισος των κυριών (4/10): «Εγώ τη σκότωσα την ημέρα που...» - Το μυστικό του Χριστόφορου αποκαλύπτεται

Ο Παράδεισος των κυριών (2/10): «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» - Παντρεύονται Πάρης και Γεωργία

Ο Παράδεισος των κυριών (28/9): Τραγικές στιγμές για την Γεωργία - Εντοπίζουν τον Πάρη αναίσθητο πάνω στον τάφο του πατέρα του

Ο Παράδεισος των κυριών (27/9): Γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου - Παντρεύονται κρυφά και τους ξαφνιάζουν όλους

Εγκυμοσύνη σκάνδαλο στον Παράδεισο των κυριών - Την αφήνει έγκυο και όλοι αρχίζουν να τους συζητάνε

Παράδεισος των κυριών: Γάμοι και νέοι έρωτες - Το μέλλον των ζευγαριών στον Β κύκλο