Ο Παράδεισος των κυριών (28/9): Τραγικές στιγμές για την Γεωργία - Εντοπίζουν τον Πάρη αναίσθητο πάνω στον τάφο του πατέρα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (28/9): Τραγικές στιγμές για την Γεωργία - Εντοπίζουν τον Πάρη αναίσθητο πάνω στον τάφο του πατέρα του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 28/9 στην σειρά Παράδεισος των κυριών. Μετά από έναν γάμο, η Γεωργία μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έντονους πόνους, την ίδια ώρα που ο Πάρης είναι εξαφανισμένος από προσώπου γης.

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 4

Ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο του Αποστόλη: «Είμαι σίγουρος ότι τη φωτιά την έβαλε η Καρτεζίνη», λέει στον αστυνόμο. Την ίδια ώρα τα δοκιμαστικά για την αντικαταστάτρια της Γεωργίας συνεχίζονται. Ο ανταγωνισμός και ο φθόνος μπαίνει σιγά-σιγά στην οικογένεια του «Παραδείσου», καθώς η Στέλλα πιάνει δουλειά στο κατάστημα και ρίχνει τα βέλη της στον Σίμο από ζήλια για την Αμαλία.

Η Βικτώρια κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ενώσει την οικογένεια, ενώ η Ματούλα θα δεχθεί την πρώτη απογοήτευση από την κόρη της. Ο Σίμος από την άλλη υποδέχεται τη μητέρα του στο πατρικό της σπίτι, ενώ η Γεωργία φέρνει σε όλους μεγάλη αναστάτωση, αφού μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Παράλληλα, μεγάλη ανησυχία θα προκαλέσει η εξαφάνιση του Πάρη, οποίος έχει δεχτεί πριν την επίθεση από τον Αγη: «Γιατί δεν μιλάς στη Γεωργία; Αν δεν το κάνεις, θα το κάνω εγώ», τον απειλεί και ο Πάρης αποφασισμένος του απαντάει: «Κάνε ό,τι νομίζεις»!

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών: Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Έρχεται δεύτερη εγκυμοσύνη

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA. Οι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν να βιώνουν δύσκολες στιγμές μέχρι επιτέλους να βρουν την πραγματική ευτυχία και να μαθευτούν όλα τα μυστικά.

Στα νέα επεισόδια, πρόκειται να δούμε και μια εγκυμοσύνη - σκάνδαλο, αφού μπορεί να το αποκτήσει το ζευγάρι μετά το γάμο τους, όμως όλοι θα τους συζητήσουν, αυτό θα έρθει αμέσως μετά το σάλο με την Γεωργία.

Όπως γράφει το TV24, o Αγης τελικά έχει βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο της Πολυξένης, της κοπέλας που ήταν πάντα δίπλα του χωρίς να περιμένει τίποτα. Κι όμως, η Πολυξένη θα έχει τα πάντα. Ο Αγης ήδη της έχει κάνει πρόταση γάμου και στον β΄ κύκλο θα το πραγματοποιήσει. Ο Αγης θα παντρευτεί την Πολυξένη και θα είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ θα δούμε ότι σύντομα πρόκειται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, καθώς το πρώτο με την Γεωργία θα το αναγνωρίσει και μάλιστα με την προτροπή της Πολυξένης - δείτε και τις καταλήξεις των υπόλοιπων ζευγαριών.