Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες - Αυτή είναι η γυναίκα παίρνει τη θέση της Κλέλιας Ρένεση

Ο κυρ Ηλίας την θέλει, αλλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες - Αυτή είναι η γυναίκα παίρνει τη θέση της Κλέλιας Ρένεση

Η σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζει για 11η χρονιά στην τηλεόραση (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Λίγο πριν, λοιπόν, την έναρξη του νέου κύκλου, ο Βλαδίμηρος Κυριακής βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του καναλιού, Happy Day, και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για τα ολοκαίνουρια επεισόδια.

Μπορεί πολλοί από τους πρωταγωνιστές να έχουν πλέον αποχωρήσει, όμως νέα πρόσωπα πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους στο σίριαλ και ο ηθοποιός αποκάλυψε, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, ποια θα είναι η νέα γυναίκα που θα μπει στη ζωή του "κυρ Ηλία", όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας του.

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την αντικαταστάτρια της Κλέλιας Ρένεση στη Μουροπύρα

«Εγώ δεν σταμάτησα να νιώθω δημιουργικός στη Μουρμούρα. Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, αλλά δημιουργώ κιόλας και αυτό οφείλεται στο σενάριο, στην αισθητική, στην αμεσότητα, στο χιούμορ, που είναι απαραίτητο, και στην αγάπη του κοινού φυσικά, γιατί αυτοί μας στηρίζουν για να είμαστε 11 χρόνια μαζί τους», είπε αρχικά.

Και δήλωσε για τον ρόλο του: «Ο κυρ Ηλίας επιστρέφει στην πατρίδα του, στην Άρτα, στο πατρικό του και στη μητέρα του στην Άρτα. Δεν θα συγκατοικήσουμε όμως. Και θα γνωρίσει βέβαια μία καινούργια γυναίκα. Την Παρθένα Χοροζίδου, η οποία είναι μία δραστήρια επιχειρηματίας, έχει ζώα, είναι πολύ δυναμική γυναίκα. Μου αρέσει, τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει, αντιστέκεται».

Δείτε επίσης: Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όταν το όποιο κανάλι δίνει ένα μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να...» - Η αποστομωτική απάντηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τις δηλώσεις του

«Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη...» - Η αντίδραση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σε ερώτηση για τον γάμο του

«Ο καλύτερος νονός του κόσμου...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τον κουμπάρο της, Γιάννη Μάλαμα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Ήρθε και επίσημα η στιγμή του αποχωρισμού» - Το "αντίο" της Μαρίας Χάνου μετά από 6 χρόνια

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Όχι δεν κλαίω...» - Το Twitter σπαράζει με το επίσημο φινάλε της προηγούμενης σεζόν

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα συζητηθεί πολύ η ''εισβολή'' του στη σειρά - Όλες οι λεπτομέρειες του ρόλου του Κώστα Φραγκολιά

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Βρέθηκε το νέο ζευγάρι που αντικαθιστά Χάνου & Χατζηαγγελάκη