O Παράδεισος των κυριών: Η πρώτη ρήξη στον γάμο Μιράντας & Ντίνου - Την πιάνει στα πράσα με τον Φώτη

Οι εβδομαδιαίες (2/10 - 6/10) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Παράδεισος των κυριών: Η πρώτη ρήξη στον γάμο Μιράντας & Ντίνου - Την πιάνει στα πράσα με τον Φώτη

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, η Μιράντα δεν μπορεί να χαρεί τη νέα αρχή στη ζωή της, καθώς ο Φώτης της ζητάει χρήματα για να μη μιλήσει. Την ίδια στιγμή ο Πάρης με τη Γεωργία παντρεύονται, ενώ ο Αγης, που δεν προλαβαίνει να τους εμποδίσει, βρίσκει τρόπο αργότερα να χαλάσει τη σχέση τους.

Οι εβδομαδιαίες (2/10 - 6/10) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 2/10 Επεισόδιο 6

Η ξαφνική εμφάνιση του Φώτη, από το σκοτεινό παρελθόν την Μιράντας, την ταράζει και παράλληλα την κάνει να χάσει τη χαρά για τη νέα της ζωή. Η κοπέλα δέχεται απειλές από τον πρώην «αρραβωνιαστικό» της, ο οποίος θέλει να πάρει χρήματα: «Κοίτα να είσαι καλό κορίτσι και να μου δώσεις ό,τι σου ζητήσω, για να μη μάθει ο αξιοσέβαστος σύζυγός σου τι έκανες πριν χρόνια. Εντάξει, Μαράκι μου;», την απειλεί.

Ο φόβος πως θα αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά της, φωλιάζει στο μυαλό της Μιράντας, η οποία προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της… Στο μεταξύ ένα ακόμα θέμα προκύπτει με τον νέο ιδιοκτήτη του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο, που δεν είναι άλλος από τη Δάφνη, η οποία ανοίγει κατάστημα μόδας αλλά για άντρες.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος είναι έξαλλος με τον Σίμο και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους κάποια πράγματα: «Νομίζω ότι δεν έχουμε αρχίσει καλά και πρέπει να βάλουμε κάποια θέματα σε τάξη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, αλλιώς δεν το βλέπω», του λέει, αλλά ο Σίμος δεν έχει σκοπό να κάνει καμία κουβέντα με τον Ντίνο: «Δεν νομίζω ότι έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τίποτα», του απαντάει. Το θέμα είναι όμως αν θα σταθεί με ειλικρίνεια απέναντι στον Ντίνο ή θα παίξει κάποιο υπόγειο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή η Δωροθέα καταφέρνει να μάθει μια πολύ σημαντική πληροφορία κι ετοιμάζεται να δράσει. Συναντάει κάποιον που την κάνει να καταλάβει πολλά… Παράλληλα ο Βύρωνας συμβουλεύει την Ολγα: «Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, πρέπει να προσπαθήσεις και για αρχή πρέπει να προσβάλλεις τη διαθήκη του Αποστόλη».

Δείτε επίσης: Ο Άγης δεν είναι γιος της Βικτώριας! Της επιτίθεται με μανία και την αφήνει να χαροπαλεύει

Τρίτη 3/10 Επεισόδιο 7

Ο Αγης με την Αμαλία και την Πολυξένη ψάχνουν να βρουν τον Χριστόφορο και τελικά τα καταφέρνουν. Ο Χριστόφορος γυρίζει στο σπίτι και η έκπληξη της Αμαλίας είναι μεγάλη, αλλά πιο μεγάλη είναι η έκπληξη που της επιφυλάσσουν ο Αγης με την Πολυξένη: «Να ζήσουμε. Δεν θα μας ευχηθείς; Μόλις παντρευτήκαμε», της λένε. Στο μεταξύ ο Σίμος δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην Αμαλία παρά τα εμπόδια που του βάζουν οι άλλοι, ενώ η Ολγα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τις ισορροπίες σε σχοινιά που τεντώνονται επικίνδυνα. Την ίδια στιγμή η Γεωργία και ο Πάρης παίρνουν μια πολύ σοβαρή απόφαση: «Αποφασίσαμε να παντρευτούμε πριν η Γεωργία γεννήσει, για να πάρει το παιδί το όνομά μου», ανακοινώνει στην Ολγα, η οποία προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. «Παιδί μου, τι είναι αυτά που λες; Το παιδί έχει πατέρα, πώς μπορείς να του δώσεις το δικό σου όνομα; Αν κάνεις κάτι τέτοιο θα προκαλέσεις την οργή των Μπουραντάδων και μην ξεχνάς ότι εξαρτιόμαστε από αυτούς», του επισημαίνει, αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Στο μεταξύ ο Φώτης δεν το βάζει κάτω και συνέχεια περιτριγυρίζει τη Μιράντα στο μαγαζί, κάτι που αντιλαμβάνεται ο Ντίνος: «Μιράντα, ποιος είναι ο κύριος; Θέλει κάτι;», τη ρωτάει και η Μιράντα από φόβο αλλά και ντροπή αναγκάζεται να του πει ψέματα: «Ναι, είναι ένας ξάδελφός μου που είχα καιρό να τον δω», του απαντάει, αλλά ο Ντίνος καταλαβαίνει την αναστάτωσή της.

Δείτε επίσης: Εγκυμοσύνη σκάνδαλο στον Παράδεισο των κυριών - Την αφήνει έγκυο και όλοι αρχίζουν να τους συζητάνε

Ο Παράδεισος των κυριών επεισόδια εβδομάδας

Τετάρτη 4/10 Επεισόδιο 8

Ο Φώτης φεύγει αλλά ξαναγυρίζει με άγριες διαθέσεις και για μια ακόμα φορά απειλεί τη Μιράντα: «Αν δεν μου δώσεις τριάντα χιλιάδες δραχμές, ο Ντίνος θα μάθει τα πάντα για το παρελθόν σου», της ξεκαθαρίζει… Εκείνη απελπισμένη προσπαθεί να βρει μια λύση και να μαζέψει τα χρήματα χωρίς να μάθει τίποτα ο Ντίνος. Ωστόσο δεν θα τα καταφέρει, καθώς η Μιράντα θα αναγκαστεί να πάρει κάποια χρήματα από το ταμείο του «Παραδείσου». Ο Ντίνος θα το δει και θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη του: «Μιράντα, με τα μυστικά δεν γίνεται να πάμε μπροστά στον γάμο μας», της τονίζει. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στα παιδιά του τον λόγο που εξαφανίστηκε: «Δεν άντεχα τις τύψεις. Εγώ φταίω για τον θάνατο της μητέρας σας. Εγώ τη σκότωσα την ημέρα που μας είδε με τη Βικτώρια να φιλιόμαστε», της λέει. Ο Αγης ζητάει από την Αμαλία να μιλήσει στη Γεωργία και να της πει όλη την αλήθεια για το τι έχει συμβεί με τον Πάρη, αλλά η Αμαλία αρνείται. Παράλληλα η Πιπίτσα μαθαίνει πως η Γεωργία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Πάρη και κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Δείτε επίσης: "Ανασταίνεται" από τους νεκρούς! Νομίζουν πως πέθανε αλλά επιστρέφει και κινείται παρασκηνιακά

Πέμπτη 5/10 Επεισόδιο 9

Η μεγάλη μέρα των εγκαινίων είναι γεγονός και ο «Παράδεισος» ξαναζεί τα μεγαλεία του καθώς πλήθος κόσμου συνωστίζεται μέσα και έξω από το κατάστημα. Πίσω όμως από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση των ανθρώπων του κρύβεται αγωνία, μυστήριο και πόνος. Η Μιράντα τελικά θα ενδώσει στον εκβιασμό του Φώτη, αλλά θα καταφέρει να κρύψει την αγωνία της από τον Ντίνο και τον Σίμο, που δεν παίρνουν τα μάτια τους από πάνω της. Την ίδια στιγμή η Γεωργία και ο Πάρης με κουμπάρο τον Στέφανο φεύγουν με σκοπό να παντρευτούν, παρά την αντίθετη γνώμη όλων για τη χρονική στιγμή. Ετσι η Πιπίτσα ενημερώνει τον Αγη: «Σε παρακαλώ, αγόρι μου. Τρέξε μήπως τους προλάβεις. Πάνε να παντρευτούν, πρέπει να τους σταματήσεις», του λέει. Παράλληλα η αποφασιστικότητα της Δωροθέας, να μπει εμπόδιο στα σχέδια Χρήστου, ανησυχεί τη Βικτώρια.

Παρασκευή 6/10 Επεισόδιο 10

Δύο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Σωτήρη: «Θέλουμε να σας αναφέρουμε κάτι παράξενο. Είχαμε πάει στο μπαρ “Βραζίλ” κι εκεί είδαμε έναν άντρα που ήταν φτυστός ο μακαρίτης ο Αποστόλης Βασιλείου», του λένε και ο Σωτήρης μπαίνει σε υποψίες. Την επομένη ο Σωτήρης πηγαίνει στο μπαρ και αιφνιδιάζει τον Αποστόλη, που αμέριμνος απολαμβάνει την παρέα της Μάγιας. Ομως την τελευταία στιγμή καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δει ο αστυνόμος. Την ώρα που η Γεωργία γεννάει αγόρι, καταφτάνει οργισμένος στον διάδρομο της κλινικής ο Αγης για να αποκαλύψει τον βιασμό της Αμαλίας, μπροστά στον κίνδυνο να πάρει το παιδί του το όνομα των Βασιλείου. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος δεν έχει πιστέψει όσα του είπε η Μιράντα για τον Φώτη και την παρακολουθεί. Αυτά που θα δει με τα μάτια του και οι δικαιολογίες της Μιράντας θα τον εξοργίσουν. Ο Σίμος στριμώχνει τον Ρένο, που τον διαβεβαιώνει ότι ο Δούβλης δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Ετσι λοιπόν με τη σειρά του κι ο Σίμος καθησυχάζει τη Βικτώρια.