Παγιδευμένοι: Σκληρή δολοφονία - «Στραγγαλίστηκε, την πέταξαν σε ένα πηγάδι! Μη μου δίνετε συλλυπητήρια»

Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Σκληρή δολοφονία - «Στραγγαλίστηκε, την πέταξαν σε ένα πηγάδι! Μη μου δίνετε συλλυπητήρια»

Οι ήρωες της σειράς Παγιδευμένοι έχουν μπει σε μια κανονικότητα και κανείς δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα στον δεύτερο κύκλο που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Δευτέρα 2/10. Ενα στυγερό έγκλημα με πέντε ανθρώπους να βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι, βάζει τον Δημήτρη και την Αννα και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων με απρόσμενες γι’ αυτούς συνέπειες.

Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 2/10 - Επεισόδιο 1

Η Aννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος με την Αγγελική είναι μαζί, σε μια σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή. Ούτε καν οι δυο τους. Η Χρύσα έχει κι εκείνη ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Αννας και ένας νέος άντρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της. Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος. Να βρει πού είναι ο Ακης. Ο Αλέκος με τη σειρά του, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος, ενώ η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το σώμα, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη. Ολοι οι ήρωές μας έχουν τη ζωή που τους αξίζει. Κανείς δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα.

Ενα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους κι ένα παιδί το οποίο έχει επιβιώσει.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να την βρω! Το κινητό είναι κλειστό, δεν πήγε δουλειά» - Σκηνές θρίλερ με Άννα & Δημήτρη

Τρίτη 3/10 Επεισόδιο 2

Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τους πάντες. Μέσα στη νύχτα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη: «Πρέπει να έρθεις», του λέει. Η Αννα τον πηγαίνει με το αυτοκίνητο και τον περιμένει απέξω. Εκείνος πάει στον ιατροδικαστή. Εκεί είναι ο Ανδρέας. «Ποιος;», τον ρωτάει αλλά δεν παίρνει απάντηση, μόνο μια ματιά απόγνωσης. Ο ιατροδικαστής σηκώνει το σεντόνι. Ο Ανδρέας βγαίνει έξω σαν χαμένος. «Τι έγινε; Ποιος πέθανε;», τον ρωτάει όλο αγωνία η Αννα. Εκείνος δεν της απαντάει. «Ποιος ήταν; Κάποιος γνωστός; Ποιος; Μη με τρομάζεις», επιμένει εκείνη. Ο Δημήτρης δακρυσμένος την κοιτάζει και της λέει με φωνή σβησμένη: «Η Κατερίνα». Η αποκάλυψη αυτή θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη οδύνη, μα πιο πολύ στον αδελφό της τον Σταύρο.

Με βαρύ βήμα πάει με τους φίλους του στο νεκροτομείο. Ανασαίνει βαριά και κρατιέται από τον τοίχο για να μην καταρρεύσει. Τελικά λέει να του τραβήξουν το σεντόνι. Είναι η αδελφή του. Φεύγει και ο Ανδρέας με τον Δημήτρη τον ακολουθούν. Βγαίνει έξω και κλαίει. Ερχεται και η Αγγελική. Πάνε να τον συλλυπηθούν. «Μη με αγγίζετε. Η αδελφή του στραγγαλίστηκε. Την πέταξαν σε ένα πηγάδι. Μη μου δίνετε συλλυπητήρια. Βρείτε τον δολοφόνο της», τους λέει και τα μάτια του πετάνε φωτιές.

Ενα στοιχείο θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση και του επόμενου θύματος. Οστά που βρέθηκαν στο πηγάδι μαρτυρούν και δεύτερο έγκλημα που είχε λάβει χώρα παλαιότερα, ιδίου αριθμού θυμάτων. Η Αννα θα βρεθεί ξανά σε κόντρα με τον Δημήτρη για την υπόθεση και θα βρει τη λύση στο πρόβλημά της στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους νέου δικηγόρου. Τι ρόλο παίζει αυτός στην ιστορία; Τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Νεκρή η Άννα;

Ο Δημήτρης, η Αννα, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Ανδρέας μπαίνουν σε έναν κοινό αγώνα, στον οποίο πολλές φορές θα είναι σύμμαχοι και άλλες αντίπαλοι. Την ίδια στιγμή η Χρύσα ζει πρωτόγνωρες εμπειρίες με τον νέο της έρωτα και ο Παναγιώτης βοηθάει τον Θοδωρή να εντοπίσει το σπίτι του Ακη, ο οποίος καταζητείται ακόμη από την αστυνομία. Ολα θα ανατραπούν όταν ο Δημήτρης θα βρει ένα απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου του που γράφει: «Αν η Αννα δεν αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε στις έρευνες στις 12 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που γράφουμε, τότε θα υπάρξουν κι άλλα πτώματα. Να είναι μόνη χωρίς την αστυνομία».

Ωστόσο ο εισαγγελέας αρνείται να εμπλακεί η γυναίκα του σε αυτή την ιστορία καθώς φοβάται για τη ζωή της. Ομως ο Σταύρος έχει άλλη γνώμη. «Σου είπα να μην μπλέκουμε την οικογένεια», του λέει ο Δημήτρης. «Και η Κατερίνα οικογένεια ήταν», είναι η απάντησή του.