Έκτακτες αλλαγές στον ΑΝΤ1 για την σειρά, Η Μάγισσα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτες αλλαγές στον ΑΝΤ1 για την σειρά, Η Μάγισσα

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Η Μάγισσα, έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το 1817, δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας. Αυτά έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής και είναι καταιγιστικά...

Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;

Και τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας είναι επίσης συγκλονιστικά (δείτε τα εδώ πριν από όλους) με τις δυο οικογένειες να βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου, με τους Γερακάρηδες να έχουν βάλει στόχο να σκοτώσουν τον Λάσκαρη.

Τι αλλάζει από αυτή την εβδομάδας στη Μάγισσα του ΑΝΤ1;

Ο ΑΝΤ1 έχει μπει φέτος για τα καλά στη "μάχη" της prime time ζώνης και μετά την Μάγισσα, βγάζει στον αέρα την σειρά Ο πρώτος από εμάς (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα και τις εξελίξεις), ενώ από Πέμπτη 5/10 την σειρά Μετά την φωτιά (δείτε τις εξελίξεις).

Μάλιστα η σειρά, Μετά την φωτιά, είναι ο λόγος που η Μάγισσα πλέον θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη!

Ο σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 5

«Τι ήταν αυτό;», τη ρωτάει ο Μιχαήλ όταν συνέρχεται και εκείνη αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό της σε πατέρα και γιο: «Βλέπω οράματα που προβλέπουν το μέλλον! Ετσι είδα και το μωρό... Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό, τρομάζω». Ο Μιχαήλ όμως βλέπει ευκαιρία σ’ αυτό και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού: «Θα με βοηθήσεις και θα βρεις τον δολοφόνο του εγγονού μου», της λέει.

Την ίδια ώρα, ο Αντρέι έχει βρει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων. Η παραμονή του εκεί τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους: «Δεν μπορεί ένα μωρό να εξαφανίζεται ξαφνικά μέσα από ένα τέτοιο φρούριο», λέει και βάζει σκοπό να μάθει την αλήθεια.

Από την άλλη, ο Πετρούνης Γερακάρης εξομολογείται στον παπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία: «Δεν θέλω να ακολουθήσω την παράδοση της οικογένειάς μου! Εγώ θέλω να ακολουθήσω τα βήματα του Κυρίου, θα με βοηθήσεις;», τον παρακαλά κι εκείνος προσπαθεί να τον αποτρέψει: «Τρελάθηκες παιδί μου, τι σκέψεις είναι αυτές; Κοίτα να τις βγάλει από το μυαλό σου», τον συμβουλεύει και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του. Την ίδια ώρα, η Μεταξία που έχει καταλάβει τα συναισθήματα του Μάρκου για εκείνη, έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά, ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία.

Δείτε επίσης: Η ακριβότερη παραγωγή της τηλεόρασης σε εικόνες - Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1