Η Μάγισσα: ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με την ερωτική σκηνή ανάμεσα σε Μεταξία και Τζανή

«Πετάει το σουτιέν, πριν της πεις καλησπερα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με την ερωτική σκηνή ανάμεσα σε Μεταξία και Τζανή

Την Δευτέρα (2/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Η Μάγισσα'' με το νήμα της πλοκής να ξεδιπλώνεται όσο περνάνε τα επεισόδια, ωστόσο οι σημερινές εξελίξεις ήταν αυτές, που άφησαν άφωνο το κοινό.

Πιο αναλυτικά, είδαμε να γίνεται πρώτο trend στο twitter η ερωτική και μυστική σκηνή ανάμεσα στη Μεταξία και στον Τζανή καθώς έτσι επιβεβαιώθηκε, πως ο άνδρας έχει αισθήματα και ερωτικές επαφές με τη γυναίκα του αδερφού του.

Δείτε επίσης: Έκτακτες αλλαγές στον ΑΝΤ1 για την σειρά, Η Μάγισσα

Οι αντιδράσεις στo twitter για την ερωτική σκηνή ανάμεσα σε Μεταξία και Τζανή

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 6

Ο Αντρέι που θέλει πάση θυσία για τους δικούς του σκοπούς να λύσει το μυστήριο με την εξαφάνιση και τη δολοφονία του βρέφους, καταφέρνει να βρει ένα σημαντικό στοιχείο, που θα αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Πάει στο γραφείο του Μιχαήλ: «Ο δολοφόνος του μωρού βρίσκεται ανάμεσά σας», του λέει και του δείχνει το στοιχείο που βρήκε και που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλη της οικογένειας. «Ο προδότης θα πεθάνει! Βρείτε τον», δίνει εντολή στους άντρες του.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο: «Δεν έπρεπε ο πατέρας σου να μάθει την αλήθεια», του λέει, ενώ την ίδια ώρα ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου: «Θα αναλάβεις να τον κάνεις άντρα επιτέλους! Θα τον έχεις μαζί σου στα ταξίδια και θα τον σκληραγωγήσεις, είτε το θέλει είτε όχι! Τέρμα η ιστορία με τη θρησκεία, θα γίνει ένας από εμάς». Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Αναλυτικά η ανάρτηση των σεναριογράφων της σειράς, Μάγισσα

«Λίγο πριν μπούμε στην δεύτερη εβδομάδα προβολής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκαλιάσατε τη νέα μας σειρά. Μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς και αγωνίας, νιώθουμε ευγνώμονες για την αποδοχή και τα μηνύματα που μπήκατε στον κόπο να μας στείλετε. Το ταξίδι της Μάγισσας συνεχίζεται και ελπίζουμε να το βρείτε συναρπαστικό.

Απόψε στις 23.30 θα προβληθεί η επανάληψη του 4ου επεισοδίου, ενώ αύριο στις 21.00 το νέο μας επεισόδιο. Για όσους δεν μπορούν να συντονιστούν στην ώρα προβολής τα επεισόδια προβάλλονται ελεύθερα στο web του Αντ1», έγραψαν.