Η Μάγισσα (3/10): Βρέθηκε ο δολοφόνος του παιδιού του Μάρκου;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (3/10): Βρέθηκε ο δολοφόνος του παιδιού του Μάρκου;

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις της δραματικής σειράς εποχής "Η Μάγισσα", η οποία προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μας έχουν συγκλονίσει (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο Twitter για το επεισόδιο της Δευτέρας). Στο σημερινό επεισόδιο, δε, αυτό της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια θα ταράξουν τα νερά.

Οι σημερινές 3/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 6

Ο Αντρέι που θέλει πάση θυσία για τους δικούς του σκοπούς να λύσει το μυστήριο με την εξαφάνιση και τη δολοφονία του βρέφους, καταφέρνει να βρει ένα σημαντικό στοιχείο, που θα αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Πάει στο γραφείο του Μιχαήλ: «Ο δολοφόνος του μωρού βρίσκεται ανάμεσά σας», του λέει και του δείχνει το στοιχείο που βρήκε και που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλη της οικογένειας. «Ο προδότης θα πεθάνει! Βρείτε τον», δίνει εντολή στους άντρες του.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο: «Δεν έπρεπε ο πατέρας σου να μάθει την αλήθεια», του λέει, ενώ την ίδια ώρα ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου: «Θα αναλάβεις να τον κάνεις άντρα επιτέλους! Θα τον έχεις μαζί σου στα ταξίδια και θα τον σκληραγωγήσεις, είτε το θέλει είτε όχι! Τέρμα η ιστορία με τη θρησκεία, θα γίνει ένας από εμάς». Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Δείτε παρακάτω το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου (Νο. 7)

Ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη, οι οποίοι και τον αναγκάζουν να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί τους. Για να τα φέρει εις πέρας ζητά τη βοήθεια του Αντρέι: «Πρέπει να με βοηθήσεις, αλλιώς χάθηκα», του λέει. Την ίδια ώρα ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του: «Κάποιος έχει βάλει στο μάτι την οικογένειά μου», λέει στον αδελφό του. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, όμως η τιμωρία του δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…