Το Ναυάγιο (3/10): Ο Ιπποκράτης διώχνει από το σπίτι την Ευγενία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (3/10): Ο Ιπποκράτης διώχνει από το σπίτι την Ευγενία

Η νέα δραματική σειρά του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, "Το Ναυάγιο", έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών όσο και με την συγκλονιστική ιστορία. Δείτε τι είπε ένας από τους βασικούς συντελεστές λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Στη σειρά παρακολουθούμε το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966. Οι εξελίξεις απόψε, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, θα είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 3/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 4

Ο Ιπποκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την Ευγενία που ψάχνει την αδελφή της, αλλά αρνείται να τη βοηθήσει και τη διώχνει από το σπίτι. Οι τύψεις πνίγουν τον Πέτρο, που θέλει να ομολογήσει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης παλεύουν να τον πείσουν να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί. Η Λίνα αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, το σκάει από το σπίτι και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά. Ο Απόστολος ετοιμάζει ένα δώρο-έκπληξη στην Ειρήνη, δεν ξέρει όμως ότι την ίδια αγορά μ’ αυτόν θα κάνει και ο Αντώνης.

Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος καρφώνεται στο μυαλό του Κυριάκου και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση. Ο Στελής αποχαιρετάει την κόρη του και την παρακαλεί να του τηλεφωνήσει όταν φτάσει στην Αθήνα. «Ξέρεις ότι έχω αγωνία όταν ταξιδεύεις. Πάρε με απλά για να ακούσω τη φωνή σου», της λέει και την κλείνει στην αγκαλιά του, την ίδια στιγμή που ο Βλάσης και η Μαρία αποχαιρετούν τον γιο τους. Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το δελτίο καιρού και επιμένει να σαλπάρει για Πειραιά. «Μην το κάνεις, μη βάλεις μπροστά τις μηχανές», του επισημαίνει ο Μιχάλης και συνεχίζει: «Το καράβι είναι γεμάτο ζημιές. Τρελάθηκες; Ας περιμένουμε μέχρι το πρωί που ο καιρός τουλάχιστον θα έχει αλλάξει». Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται στο πλοίο. Το μοιραίο δρομολόγιο του «Φοίνιξ» είναι έτοιμο για αναχώρηση, μόνο που δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του.

Στα Χανιά φτάνει ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα. Εκείνος φωτογράφος, την παίρνει μαζί του για να έχει παρέα, αλλά μετά από έναν τσακωμό τους θα επιβιβαστούν στο πρώτο καράβι που θα βρεθεί μπροστά τους με σκοπό να γυρίσουν στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό. Και αυτό είναι το «Φοίνιξ». Μέσα στο καράβι το ζευγάρι θα απομακρυνθεί αφού θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες που δεν θα αρέσουν καθόλου στον Βασίλη. Η Ασημίνα θα πιστέψει πραγματικά πως όταν φτάσουν στην Αθήνα, η κατάσταση θα διαλευκανθεί, όμως η μοίρα θα έχει για εκείνους άλλα σχέδια.

Δείτε παρακάτω το trailer του νέου επεισοδίου της σειράς: