Η Παραλία (4/10):Η Υπατία εκφράζει ξεκάθαρα την επιθυμία να μείνει στην Κρήτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (4/10):Η Υπατία εκφράζει ξεκάθαρα την επιθυμία να μείνει στην Κρήτη

Καταιγιστικές θα είναι και σήμερα Τετάρτη 4/10 οι εξελίξεις επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, η οποία προβάλλεται φέτος για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 κι έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές 4/10 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 23

Το καλοκαίρι φεύγει και η κοινότητα των χίπηδων ανησυχεί για το πώς θα τα βγάλουν πέρα, τους προσεχείς μήνες, στην παραλία των Ματάλων. Η κοσμοθεωρία του Χάρι αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει, μετά κι από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα. Η Υπατία εκφράζει ξεκάθαρα την επιθυμία να μείνει στην Κρήτη κοντά στους δικούς της, προκαλώντας με τη συμπεριφορά της μεγάλες εντάσεις στη σχέση της με τον Γιώργο. «Υπατία, σχεδιάζαμε ένα μέλλον μαζί. Κάναμε όνειρα. Δεν γίνεται να αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Καταλαβαίνω τον πόνο σου και το πόσο συνδεδεμένη ήσουν με τη μητέρα σου, αλλά θα σου κάνει καλό να φύγεις από το μέρος αυτό που πλέον μόνο σε πληγώνει», της λέει ο αρραβωνιαστικός της και εκείνη τον προτρέπει να φύγει μόνος μέχρι να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση στο σπίτι της.

Δείτε το τρέιλερ:

Τι θα δούμε στο αυριανό 5/10 επεισόδιο

Την ίδια στιγμή οι σκοτεινές δραστηριότητες του Γράντου στοιχειώνουν τη συνείδησή του και οι επανειλημμένοι εφιάλτες διαταράσσουν τον ύπνο του. Ενα γεγονός καθυστερεί το πλάνο του Διονύση Αρχοντάκη για την ανέγερση του ξενοδοχείου και δημιουργεί προβλήματα στα σχέδιά του.