Η Γη της Ελιάς: «Ο άντρας σου σε απατάει με την Αφροδίτη» - "Καρφώνουν" τον Μάνο στην Μαρίνα

Μετά την απώλεια του παιδιού της, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο

Η Γη της Ελιάς: «Ο άντρας σου σε απατάει με την Αφροδίτη» -

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μην τα ξαναβρεί με τον Μάνο, αλλά μια πληροφορία που της έρχεται από την Αρετή κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα και δίνει τη χαριστική βολή στη σχέση τους!

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος όμως νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να τα ξαναβρούν: «Σε παρακαλώ σύνελθε, θέλω να γυρίσεις πίσω στο σπίτι μας», την ικετεύει. Η Μαρίνα όμως αρνείται, οδηγώντας τον Μάνο στη σκέψη του χωρισμού: «Εντάξει, δεν πάει άλλο, αρκετά την παρακάλεσα. Αν θέλει να χωρίσουμε, ας χωρίσουμε, να τελειώνει αυτό το βασανιστήριο», λέει και μιλάει στη Μαρίνα: «Αφού θέλεις να χωρίσουμε, δεν πρόκειται να σε πιέσω άλλο», της λέει κι εκείνη συνεχίζει την ίδια στάση: «Ναι, νομίζω αυτό είναι το καλύτερο. Να βάλουμε μπρος τη διαδικασία για το διαζύγιο», του απαντάει.
Στο μεταξύ ο Μάνος είναι απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας, η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό, και ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου: «Πατέρα, πες της κάτι κι εσύ, σε παρακαλώ. Το έχει φτάσει στα άκρα».

Δείτε επίσης στο σημερινό 4/10 επεισόδιο: «Το παιδί είναι νεκρό» - Η σκηνή με τον βουβό πόνο Μαρίνας και Μάνου

Εκείνος μιλά στη Μαρίνα, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει: «Μην επιμένετε, έχω πάρει την απόφασή μου», ισχυρίζεται. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει από αυτή τη στενάχωρη κατάσταση και εκεί συναντά την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας.

Η Αρετή "καρφώνει" τον Μάνο στην Μαρίνα, στην Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς Αφροδίτη

Την ίδια ώρα η Αννα και η Βασιλική τους βλέπουν και απορούν με την τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα που βλέπουν ανάμεσά τους και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν: «Να σου πω, δεν αφήνεις τα πείσματα γιατί μετά θα το μετανιώσεις; Ο δικός σου ήταν το απόγευμα στο καφενείο και η Αφροδίτη φρόντισε να τον παρηγορήσει», της επισημαίνουν. Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται, ενώ η παρέα με τον Μάνο συνεχίζεται και μάλιστα ακόμα πιο στενά. Ετσι ένα βράδυ η Αρετή τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα: «Κορίτσι μου, ξύπνα. Αυτός σε απατάει με τη γιατρό, εκείνη την Αφροδίτη, πώς την λένε... Τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια να τρουπώνει κρυφά μέσα στο σπίτι της», της λέει, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.

Δείτε επίσης: Η Μαργαρίτα χαροπαλεύει άγρια χτυπημένη

O Oρέστης είναι μυστικός αστυνομικός

Ο Κουράκος και η Δήμητρα νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα μετά την καυτή ερωτική βραδιά που πέρασαν, αλλά κυρίως ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη, εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα που φαίνεται να έχει συνέχεια. Και όντως η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους και συνεχίζουν να συναντιούνται.

Την ίδια στιγμή ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον-άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει: «Ξέρω κάτι για το παρελθόν σου το οποίο έχεις κρατήσει κρυφό από όλους». Ετσι ο Ορέστης αποφασίζει να του το επιβεβαιώσει: «Ναι, ήμουν μυστικός αστυνομικός. Αναγκάστηκα να σταματήσω από την υπηρεσία εξαιτίας του προβλήματος με την καρδιά μου», του ομολογεί και ο Κουράκος του απαντά: «Από την αρχή που πάτησες το πόδι σου εδώ, το ήξερα. Φρόντισαν να με ενημερώσουν από τα κεντρικά»