Έρωτας Φυγάς (5/10): «Τι κάνεις;» - Ο Μάρκος βγάζει όπλο στην Ευγενία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (5/10): «Τι κάνεις;» - Ο Μάρκος βγάζει όπλο στην Ευγενία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 5/10 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς που προβάλλεται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Οι σημερινές 5/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 20

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους. Η Μαργέτα πάλι συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα, ενώ ο Κοντογιάννης παραμένει εξαφανισμένος. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι οικοπεδοφάγοι συζητάνε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα. Και οι δυο τους διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

Παράλληλα ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται ενώπιόν του, όμως εκείνος δείχνει καχύποπτος, ενώ ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε. «Οχι, εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις κάτι τέτοιο», επισημαίνει. Ο Ιάσονας με τη σειρά του παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία ως δικό του άνθρωπο, εξοργίζοντας τη Μαργέτα.

Δείτε επίσης: Σκηνές σοκ στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά: «Η γυναίκα σου θα πληρώσει» - «Τρέχα να τον σταματήσεις»

Τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο 21

Ο Ιάσωνας και η Μαργέτα έχουν έναν δημόσιο, έντονο τσακωμό και η ίδια του δίνει τις ευχές της ώστε να θεωρεί την Ουρανία ως νέα του μητέρα του από εδώ και πέρα. Τα στόματα στην περιοχή σιγά-σιγά ανοίγουν και το παρέλθουν της Ουρανίας έρχεται στο φως. Ο Φάνης, συστήνεται στην οικογένεια του Παράσχου και καλοβλέπει την Ευγενία.

Η Νότα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και πως η άφιξη του θα τους δημιουργήσει προβλήματα. Όσο η Αρετή και ο Μελέτης έρχονται πιο κοντά, ο Ιάσωνας προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης αγνοείται, να του πουλήσει το σπίτι της για να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.