Η Παραλία (5/10): «Να μη σε ξαναδώ μπροστά μου, σήκω φύγε τώρα!» - Τα ουρλιαχτά του ηχούν παντού

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (5/10): «Να μη σε ξαναδώ μπροστά μου, σήκω φύγε τώρα!» - Τα ουρλιαχτά του ηχούν παντού

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας θα προβληθεί απόψε (5/10) στον αέρα της ΕΡΤ, για την σειρά "Η Παραλία" και σε αυτό θα γίνει χαμός, καθώς ο Γράντος δεν μπορεί να ησυχάσει εξαιτίας των τύψεών του, ενώ προβλήματα δημιουργούνται και για τον Διονύση Αρχοντάκη.

Τι θα δούμε απόψε (5/10) στην παραλία

Επεισόδιο 24

Την ίδια στιγμή οι σκοτεινές δραστηριότητες του Γράντου στοιχειώνουν τη συνείδησή του και οι επανειλημμένοι εφιάλτες διαταράσσουν τον ύπνο του. Ενα γεγονός καθυστερεί το πλάνο του Διονύση Αρχοντάκη για την ανέγερση του ξενοδοχείου και δημιουργεί προβλήματα στα σχέδιά του.

Δείτε επίσης: Spoiler alert - Η Υπατία μένει έγκυος!

Σκάνδαλο: Πιάνουν στα πράσα Υπατία και Χάρι

Η Yπατία πηγαίνει με τον Χάρι στα χωριά για να τον βοηθάει να βλέπει ασθενείς. Αυτή η συνεχόμενη όμως επαφή που έχουν, την οδηγεί στο να έρθουν επικίνδυνα κοντά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Το Tv24 και η Μαρία Μεταξητινού μας αποκαλύπτουν αποκλειστικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Παραλίας!

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης συνειδητοποιώντας ότι η Υπατία περνάει περισσότερο χρόνο τελευταία με τον Χάρι, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτή τη νέα φιλία: «Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Είσαι αρραβωνιασμένη, σε λίγο παντρεύεσαι. Τι δουλειά έχεις να τριγυρνάς μ’ αυτόν τον άπλυτο;», την επιπλήττει. Φυσικά η Υπατία αντιδρά: «Δεν σε καταλαβαίνω; Τι εννοείς; Δεν κάνω κανένα κακό. Ισα-ίσα που βοηθάμε κόσμο στα χωριά που μας έχουν ανάγκη», του απαντά και έτσι αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες εντάσεις στη σχέση πατέρα και κόρης. O Διονύσης είναι οργισμένος και απογοητευμένος με την Υπατία, όπου μέσα από μια ειλικρινή συνομιλία τους αποκαλύπτονται βαθιές αλήθειες. Η αλήθεια είναι ότι η Υπατία έχει γοητευτεί από τον Χάρι και απολαμβάνει όλο και πιο πολύ την παρέα του, αρχίζοντας να έχει έντονα συναισθήματα. Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα ξεφεύγουν και η Υπατία με τον Χάρι εξωτερικεύουν το πάθος τους. Μόνο που δεν είναι μόνοι. Την ώρα που ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, τους βλέπει η γιαγιά Νικολίνα και ο Διονύσης.

Η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται τεράστια φασαρία. Τόσο η Νικολίνα όσο και ο Διονύσης, έξαλλοι με την Υπατία, απαιτούν να σηκωθεί και να φύγει από το χωριό και να γυρίσει στον Γιώργο.