Η Γη της Ελιάς (9/10): H Μαρίνα "βουλιάζει" στην θλίψη - «Σε παρακαλώ πρέπει να ξεσπάσεις»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (9/10): H Μαρίνα

Η ψυχολογία της Μαρίνας από τη στιγμή που έχασε το παιδί είναι πολύ κακή και ο Μάνος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο, αυτή όμως δεν είναι η μοναδική εξέλιξη που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, απόψε 9/10.

Οι σημερινές 9/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 13

Στο μεταξύ η Αννα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την πρόταση γάμου του Πότη και ζητά τη γνώμη φίλων και γνωστών: «Ρε παιδιά, πείτε μου τι να κάνω; Δεν το περίμενα. Μου ήρθε ξαφνικό», τους λέει. Ο Πότης, από την άλλη, γεμάτος αγωνία, κρατά το καφενείο κλειστό μέχρι να λάβει την πολυπόθητη απάντηση.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτρέπουν τη Φιλιώ να πάει σε ψυχολόγο, αλλά εκείνη συνεχίζει να είναι αρνητική. Στο μεταξύ η Ιουλία αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην Αμαλία και την προσεγγίζει φιλικά, ενώ η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ο φούρναρης έχει αντιγράψει τη συνταγή της Αρετής, αλλά τρέμει να της το πει από φόβο μην τους ρεζιλέψει σε ολόκληρη τη Μάνη.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης συνεχίζει να βρίσκεται με την Ξένια, η οποία δεν δείχνει και τόσο αθώα, ενώ όπως όλα δείχνουν κρατά κρυφή ατζέντα. Παράλληλα, το γλυκό του κουταλιού με την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία βρίσκει επιτέλους διέξοδο σε κάτι δημιουργικό, ενώ η Αννα, μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίζει να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου του Πότη: «Λοιπόν το αποφάσισα, θα σε παντρευτώ», του ανακοινώνει κι εκείνος που κρέμεται από τα χείλη της, της λέει: «Αντε κορωνίστα μου, πες μου το και με έσκασες». Φυσικά, η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

Δείτε επίσης, όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας, πριν αυτές προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του MEGA!

O Ορέστης μάρτυρας δολοφονίας

Η Δήμητρα υποψιάζεται την αλήθεια που κρύβει ο Ορέστης και τρομάζει, με αποτέλεσμα να φύγει σαν κυνηγημένη από κοντά του, αφήνοντάς τον με ερωτηματικά αφού κι αυτός δεν κατανοεί την αντίδρασή της. Οταν, όμως, ο Ορέστης μαθαίνει τη σχέση της Δήμητρας με τον Κίμωνα και συνειδητοποιεί το μπέρδεμα, που έχει γίνει. Στη συνέχεια εκείνος, καθώς πηγαίνει βόλτα, ξαφνικά, βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δολοφόνου της.

Στο μεταξύ ο Πότης και η Αννα έρχονται επιτέλους κοντά και παρασύρονται από το πάθος τους, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να αποκτήσει τον δικό της ελαιώνα και ο Δημοσθένης την προτρέπει: «Να ξεκινήσεις από τα χαμηλά, δουλεύοντας ως εργάτρια».

Ο Ορέστης βρίσκει τη Δήμητρα και προσπαθεί να την πείσει: «Σου λέω αλήθεια, δεν γνώριζα για τη σχέση σου με τον Κίμωνα», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Την ίδια ώρα σε ερωτικό μπλέξιμο μπαίνουν και ο Χρήστος με την Αφροδίτη, καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί. Παράλληλα, η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν πως στο σώμα του Ορέστη χτυπά η καρδιά του Κίμωνα: «Εσύ λοιπόν έχεις την καρδιά του γιου μου», του λέει η Ασπασία και λυγίζει από συγκίνηση, ενώ και ο Δημοσθένη κλαίει και τον αγκαλιάζουν με αγάπη.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Οι έρωτες και οι χωρισμοί "βόμβα" της νέας σεζόν