Ο Γιατρός (9/10): «Μπαμπά βοήθεια!» - Ο Ανδρέας ξεκινά να θυμάται το θάνατο του γιου του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (9/10): «Μπαμπά βοήθεια!» - Ο Ανδρέας ξεκινά να θυμάται το θάνατο του γιου του

Ο Γιατρός, κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αγαπητές ελληνικές σειρές. Τόσο η πλοκή του όσο και οι πρωταγωνιστές, έχουν αποθεωθεί από τους τηλεθεατές. Από σήμερα 9/10 λοιπόν (δείτε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας), οι εξελίξεις είναι ακόμη πιο καταιγιστικές.

Οι σημερινές 9/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός

Επεισόδιο 4

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο email του αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «κάτι καλό που σου κάνει κακό». Ομως, ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα email του καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του: «Πιστεύω δεν είναι ακόμα ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο! Νομίζω πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα κάθε φορά», τον συμβουλεύει.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδελφός της Σοφίας, ο Κυριάκος (Ιάσονας Παπαματθαίου) έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση. Οι σχέσεις των δύο αδελφών δεν είναι και οι καλύτερες, πράγμα που κάνει τη Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά: «Δεν είμαι σίγουρη αν πράγματι λες την αλήθεια». Ομως, με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή, η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Αληθινή η ιστορία του πρωταγωνιστή "Ανδρέα"

Ο Ανδρέας Βρεττός εργαζόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου – ως διευθυντής της Παθολογικής κλινικής. Χωρισμένος από τη γυναίκα του Άννα (Δήμητρα Σιγάλα) και αποξενωμένος από την κόρη του Κέλλυ (Μαριέλλη Μανουδάκη), διατηρούσε μια κρυφή σχέση με την συνεργάτιδά του και δεξί του χέρι στο νοσοκομείο, Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου). Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας από τον πατέρα ενός ασθενούς, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξυπνάει στο χειρουργείο ζωντανός αλλά έχοντας χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια. Προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του και επιστρέφει στο νοσοκομείο ως βοηθητικός γιατρός, χωρίς να έχει καμία εξουσία ή ελευθερία – βρίσκεται εκεί για να βοηθάει τους εκπαιδευόμενους γιατρούς. Σε αυτή τη φάση της ζωής του τον συναντάμε.