H Γη της Ελιάς: «Μπορείς απόψε να βγεις με όλες τις...» - Χαμός στο Τwitter με τα "ξενοκοιτάγματα" του Δημοσθένη

Τα ξεκαρδιστικά σχόλια των χρηστών

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
H Γη της Ελιάς: «Μπορείς απόψε να βγεις με όλες τις...» - Χαμός στο Τwitter με τα

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς που προβάλλεται στο Mega με τα γεγονότα να "τρέχουν" και να φέρνουν τα πάνω κατώ στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η αποκάλυψη της Ασπασίας στον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί τάραξε τα νέρα και τον έφερε αντιμέτωπο με την σκληρή πραγματικότητα.

Τα σχόλια του Τwitter για τα "ξενοκοιτάγματα" του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω και να κάνει τη ζωή της Ασπασίας κόλαση. Άρχισε λοιπόν να την απατά με αποτέλεσμα όλη η Μάνη να μαθαίνει τα κατορθώματα του. Οι χρήστες του Twitter φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός αυτό.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας.

Τι θα δούμε σήμερα 11/10

Στο μεταξύ η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του, ενώ η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας και ο φούρναρης της αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς ξαναβγαίνουν με άδεια από τον στρατό και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο. Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους: «Ε, βέβαια, εμείς σε ξεστραβώσαμε. Εμείς σου λέγαμε τι να κάνεις για να καταφέρεις την Αννούλα και τώρα μας τη φέρνεις και βάζεις κουμπάρες τη Μαργαρίτα με την Αθηνά. Βέβαια θα μου πεις εκεί είναι τα μεγαλεία», του λένε φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο, ενώ ο παράξενος λοχίας από τον στρατό εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω.