Έρωτας Φυγάς - αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ο Μάρκος απάγει τον Γιωργάκη

Η Αλεξάνδρα καταρρέει

Έρωτας Φυγάς - αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ο Μάρκος απάγει τον Γιωργάκη

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας κάνει τα πάντα για να μη χάσει τον Γιωργάκη, αλλά και ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να πάρει τον γιο του κοντά του. Κανείς από τους δύο δεν υπολογίζει την Αλεξάνδρα που βρίσκεται και πάλι εν τω μέσω των πυρών.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TiViΣήριαλ

Ο Μάρκος ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι μαζί με τον γιο του τον Γιωργάκη και θα τον έχει για πάντα κοντά του, όπως και την Αλεξάνδρα. Μέχρι να γίνει αυτό όμως υπάρχουν ακόμη ανυπέρβλητα εμπόδια. Ομως πραγματικά ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει αναπάντεχα πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άντρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. «Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση καλό είναι να μείνουμε ο ένας μακριά από τον άλλον και να κοιτάξουμε ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί μας. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν μας να διαχειριστούμε όλο αυτό που συμβαίνει», του λέει η κοπέλα.

Στο μεταξύ ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μια κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. «Και οι δύο είστε γονείς του. Αυτό δεν αλλάζει. Το καλύτερο είναι να τα βρείτε και ο Γιωργάκης να πάρει αγάπη και από τους δύο», τους λένε, όμως οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Δείτε επίσης στο σημερινό 11/10 επεισόδιο: Η Ευγενία στα χέρια της Αλεξάνδρας - «Κυρίες μου ότι και αν πείτε από εδώ και πέρα...»

Η συνάντηση στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη. «Το παιδί αναρρώνει από το ατύχημα που είχε. Καλύτερα είναι να μην το αναστατώνουμε. Αρκετά έχει περάσει», του λέει. Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα γίνει καλά, προκειμένου να τον πάρει μαζί του. «Θα περιμένω αλλά ο Γιωργάκης θα έρθει μαζί μου, με τον πραγματικό του πατέρα», της ξεκαθαρίζει. Αργότερα ο Μάρκος και ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος και η Μαργέτα. Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών, δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Νεκρή η Μαργέτα! Η τραγική σκηνή του φόνου και καρέ καρέ η κηδεία

Έρωτας Φυγάς

Ο Ιάσονας απειλεί τη Ρηνιώ

Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη χάσει τον Γιωργάκη και είναι έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλους. «Θέλω να σας πω κάτι που θα σας ξαφνιάσει αλλά επιθυμώ να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας. Ο Γιωργάκης δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι γιος του Μάρκου. Το γνώριζα αυτό από την αρχή και παντρεύτηκα την Αλεξάνδρα γιατί τη λυπήθηκα. Δεν ήθελα να αφήσω, παρά τα λάθη της, μια γυναίκα μόνη με ένα παιδί στην αγκαλιά στους δρόμους», αποκαλύπτει στους εργάτες του παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών. Ο Μάρκος το ακούει κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί κι εξαφανίζεται.

Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού. «Πες μου πού είναι γιατί δεν θα ξαναδείς το φως του ήλιου», την απειλεί, όμως εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη με την αρπαγή του παιδιού. Η Αλεξάνδρα πάει να τρελαθεί στη σκέψη ότι ο γιος της δεν είναι στην αγκαλιά της. Υποψιάζεται ότι τον έχει πάρει ο Μάρκος και θυμώνει ακόμη περισσότερο που κι αυτός κάνει τα ίδια με τον Ιάσονα. Ενώ όλοι αγωνιούν για τον Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος και τον έχει μαζί του.