Η Γη της Ελιάς (12/10): «Γιατί το έκανες αυτό;» - Η Μαρίνα "βουλιάζει" στο σκοτάδι και διώχνει μακριά της τον Μάνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (12/10): «Γιατί το έκανες αυτό;» - Η Μαρίνα

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 12/10 εξελίξεις της καθημερινής σειράς του MEGA, Η γη της Ελιάς. Ο γάμος Μαρίνας και Μάνου βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης, την ώρα που ένα άλλο ζευγάρι ετοιμάζει το γάμο τους. Από την άλλη ο Δημοσθένης συνεχίζει τα σατανικά σχέδια του για να εκδικηθεί την Ασπασία.

Οι σημερινές 12/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της Ελιάς

Επεισόδιο 16

Ο Δημοσθένης κάνει στην Ξένια μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του κι εκείνοι δέχονται με χαρά. Παράλληλα, ο Αποστόλης ανακοινώνει στην Αννα: «Εγώ θα καλύψω όλα τα έξοδα του γάμου. Μια αδελφή σε έχω», της λέει και τη συγκινεί. Στο μεταξύ η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, την προτρέπει να επιμείνει.

Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει τη Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη: «Γιατί το έκανες αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλω να ξεχάσω;», του φωνάζει και φεύγει από το σπίτι. Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον «αόρατο» εχθρό που τους κυκλώνει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν.

Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί τού Δημοσθένη, με το αζημίωτο και με συμβολαιογραφική πράξη να του το δώσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Γη της Ελιάς - Βασιλική και Χάιδω θρηνούν τον Φίλιππο;

Τα νέα ζευγάρια έκπληξη στην σειρά, Γη της Ελιάς

Όπως αναφέρει το TiVi Σήριαλ, ο Παρασκευάς “καμμένος” από σχέσεις, αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω και ανοίγει διπλό ερωτικό μέτωπο, με την Ειρήνη και με τη Θεοδώρα, χωρίς φυσικά να ξέρει κάτι η μία για την άλλη. Παράλληλα, ο Χρήστος κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητά από την Αφροδίτη να είναι μαζί, σε μία κανονική σχέση. Μάλιστα λίγο αργότερα ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του.

Δείτε επίσης: «Έρχομαι κοντά με τον...» - Αποκλειστικό spoil για την συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Την ίδια στιγμή η φροντίδα που παρέχει η Αναστασία στον Αποστόλη τους φέρνει πιο κοντά. Αλλά μετά το πρώτο τους φιλί, επικρατεί ανάμεσά τους τεράστια αμηχανία.Η Αναστασία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Φυσικά η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης κάνει το μεγάλο βήμα, λέει στην Αναστασία ότι θέλει να είναι μαζί κι εκείνη πετάει στα ουράνια.