Ο Πρώτος από εμάς (13/10): Ο Φίλιππος αφήνει τη γυναίκα και τα παιδιά του και συγκατοικεί με τον Αλέξη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς (13/10): Ο Φίλιππος αφήνει τη γυναίκα και τα παιδιά του και συγκατοικεί με τον Αλέξη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής σειράς, Ο πρώτος από εμάς που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τι θα συμβεί με Στέφανο, Φίλιππο, Αλέξη, Άλκη και Κάτια;

Οι σημερινές 13/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 6

Μια απρόσμενη εμφάνιση από το παρελθόν, η παρουσία του πατέρα του Στέφανου, φορτίζει συναισθηματικά τον Αλκη, που θα νιώσει μια αδιαθεσία και θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ ο Φίλιππος θα αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να μείνει στο σπίτι του Αλέξη.

Ο Αλέξης θα τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο δημιουργώντας αναστάτωση στους φίλους του και όχι μόνο. Με αφορμή μια φωτογραφία και μερικούς στίχους που έγραψε πριν από 20 χρόνια ο Αλκης στην Κάτια, θα παραδεχτούν την αγάπη τους και θα έρθουν κοντά ερωτικά. Ομως, αυτή η φωτογραφία θα πέσει σε λάθος χέρια...

Δείτε επίσης: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του φιλιού

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Ο Πέτρος κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου, ο οποίος με τη σειρά του έχει μια ειλικρινή κουβέντα με τη Χριστίνα, ενώ ο Αλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Ελσα και παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν.

Ο Νικόλας χάνει αρκετά χρήματα και πίσω από αυτό κρύβεται ο λογιστής του, τον οποίο εμπιστευόταν για χρόνια. Φυσικά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του γιατί πίστευε ότι έχει κοντά του ανθρώπους εμπιστοσύνης. Στο μεταξύ ο Τάσος ενδιαφέρεται να μάθει αν η Ελσα έχει αγόρι, ενώ η ερωτική ιστορία με την Ελενα και τον Νικόλα συνεχίζεται, με τον Νικόλα όμως να μη δίνει περισσότερη σημασία.

Δεν περιμένει, όμως, ότι η Ελενα θα έρθει απρόσκλητη στο σπίτι του τη στιγμή που εκείνος είναι με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι. Μέσα σε όλα, ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Αλέξης δεν είναι ένας απλός φίλος του πατέρα του και αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου. Ο Στέφανος πάλι επισκέπτεται την Αθηνά, τη γιατρό του Αλκη, στο νοσοκομείο και γοητεύεται από την προσωπικότητά της. Παράλληλα, ο Αλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη που νιώθει για εκείνη, όμως η άφιξη του Εβαν θα τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση.

Η έκπληξη της Ελσας φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Αλκη. Αργότερα η Ελενα ξεσπάει με θυμό στον Νικόλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισε και τα όσα έγιναν, βάζοντάς τα και με τον εαυτό της , αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή. Ο Εβαν με τη σειρά του, που καταλαβαίνει πως έχει αρχίσει να χάνει την Κάτια, ζητάει από τον Αλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενδίδει σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη. Παράλληλα ο Φίλιππος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Αλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Ελσα, ενώ παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν, γεγονός που φαίνεται πως την πληγώνει. Λίγο πριν μπει ο Αλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.