Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Ήρθε και επίσημα η στιγμή του αποχωρισμού» - Το "αντίο" της Μαρίας Χάνου μετά από 6 χρόνια

Έφυγε οριστικά από τη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Ήρθε και επίσημα η στιγμή του αποχωρισμού» - Το

Η Μαρία Χάνου πριν από έξι χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα της αγαπημένης σειράς του ALPHA, "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα", μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη (δείτε εδώ τα σχόλια για την ερμηνεία του στη νέα σειρά που συμμετέχει), ως ζευγάρι. Οι δυο τους, όμως, δεν θα βρίσκονται στο νέο κύκλο του σίριαλ και τη Δευτέρα 16/10 έφτασε η στιγμή για την πρώτη να αποχαιρετήσει το κοινό που τη γνώρισε μέσα από αυτό τον ρόλο, αλλά και τον ίδιο της τον χαρακτήρα όπου υποδυόταν για τόσο καιρό.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είπε το συγκινητικό της "αντίο", με πλήθος κόσμου να γεμίζει τα σχόλια αποχαιρετισμού.

Το "αντίο" της Μαρίας Χάνου στον ρόλο της στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

«Ήρθε και επίσημα η στιγμή του αποχωρισμού
Νιώθω τυχερή για αυτά τα έξι χρόνια
Γεια σου αγαπημένη μου Βέλη, γεια σου Αγγελούκο μου, γεια σου Λιάκο!
Κάτω η πατριαρχία και όλα τα κοκτέιλ 5 ευρώ !», έγραψε.

Οι νέοι χαρακτήρες της σειράς

Νέοι χαρακτήρες "εισβάλλουν" στην μακροβιότερη σειρά των τελευταίων 11 ετών "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" που προβάλλεται στον Alpha, με τα νούμερα τηλεθέασης να παραμένουν σταθερά πολύ υψηλά με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας είδαμε πολλά πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν, ενώ κάποια παραμένουν σταθερές αξίες. Ωστόσο νέοι χαρακτήρες ήρθαν να προστεθούν στο κάστ την σειράς και να φέρουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των κεντρικών ηρώων.

Ζουζού Αγγέλου (Μαρία Κατσανδρή)

Δραστήρια, έξυπνη, αυτό που λέμε λαϊκά διαόλου κάλτσα, με ό,τι κι αν καταπιαστεί θα το φέρει εις πέρας. Ιδιοκτήτρια ενός γραφείου τελετών που το «τρέχει» εδώ και 20 χρόνια, καθώς το κληρονόμησε από τον αείμνηστο αλλά και άκρως ενοχλητικό, τσιφούτη και πολύ μεγάλυτερο σύζυγο, Κλεάνθη Αγγέλου.

Έχει έναν μεγάλο ανταγωνιστή, τον Νώντα τον Μπάρδακα, έναν πολύτιμο βοηθό τον Ζαχαρία που της είναι πιο πιστός κι από λαμπραντόρ και μια κόρη τη Σέβη με την οποία διαφωνούν σε όλα. Σημείο επαφής των δυο τους ο Τάκης, ο άντρας της κόρης της. Η Ζουζού μπαίνει στη ζωή του Μηνά, ως μια ενοχλητική καλή Σαμαρείτισσα που προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη θλίψη του. Αλλά όσο προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο εκείνος τσινάει! Ο χρόνος θα δείξει αν η επιμονή της θα ανταμειφθεί και η μουρμούρα θα πιάσει τόπο.

Τούλα Βήχα (Παρθένα Χοροζίδου)

Προέρχεται από μια μεγάλη και ξακουστή οικογένεια της Άρτας. Είναι μεγαλοκτηματίας, ασχολείται με τα χωράφια της οικογένειάς της. Δεξί της χέρι είναι ο επιστάτης των κτημάτων της, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της. Είναι δίκαιη, αληθινή και ευαίσθητη. Έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της (Απόστολος) που τώρα πάσχει από άνοια. Με τη μάνα της (Ειρήνη) η σχέση της είναι ανταγωνιστική και την πιέζει να γνωρίσει κάποιον άνθρωπο να παντρευτεί. Έχει μια αδερφή μικρότερη, την Άννα (δικηγόρος) που ζει στην Αθήνα με τον άντρα της Στράτο (γιατρός) και τα δυο τους παιδιά.

Η Τούλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, είναι αυτόνομη, τσαμπουκαλού αλλά και πολύ ευαίσθητη. Είχε αρκετές σχέσεις στη ζωή της., αλλά κανείς δεν ήταν ο εκλεκτός γι αυτήν. Ερωτεύτηκε μία φορά στη ζωή της και η μοίρα της επιφύλαξε ο έρωτας της ζωής της να επιστρέψει σε αυτήν. Αυτός είναι ο Ηλίας.

ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

Οι συγκάτοικοι

Φάνης Εξαρχάκος (Στάθης Κοϊκάς)

Είναι 28 ετών και έχει μεγαλώσει στην Ικαρία. Είναι φυσιοθεραπευτής, αλλά δουλεύει και ως μπαρίστα σε καφέ στο κέντρο. Είναι χαλαρός τύπος. Ενώ φυσιογνωμικά δείχνει γλυκός, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος κάφρος. Όταν όμως του αρέσει μια κοπέλα, είναι αρκετά εσωστρεφής. Έχει τρια αδέρφια, πολλούς φίλους και δύο κολλητούς. Χώριστε πριν από έξι μήνες, από μία σχέση 5 ετών. Για την ακρίβεια της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη τον χώρισε. Το πλάνο τώρα είναι να ζήσει τη ζωή του,, αλλά μάλλον δεν είναι ο άνθρωπος που θέλει να ξυπνάει κάθε μέρα και με άλλη. Το να τον έχεις συγκάτοικο είναι μια πρόκληση, καθώς είναι πολύ ακατάστατος, δεν ξέρει και πολλά από δουλειές του σπιτιού και σίγουρα, δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας.

Ζωή Λιόλιου (Εριέττα Μανούρη)

Είναι 27 ετών μεγαλωμένη στο Ναύπλιο. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο και μόλις ξεκίνησε να δουλεύει σε μια κατασκευαστική εταιρεία. Είναι όμορφη, αλλά δεν το ξέρει. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι το δυνατό της σημείο. Είναι μεθοδική, της αρέσει να βάζει όρια, νιώθει άβολα με τις εκπλήξεις, αλλά όταν αφήνεται γίνεται καραγκιόζης. Έχει δύο αδερφές, λίγους φίλους και μια σχέση. Τον Χρήστο που είναι μαζί δύο χρόνια. Η Ζωή θα ήθελε να συγκατοικήσουν, αλλά εκείνος πιστεύει ότι με η συγκατοίκηση σκοτώνει τη σχέση. Μόλις την έδιωξαν από το σπίτι που έμενε στο Παγκράτιο και ψάχνει για καινούριο. Η ζωή της φέρνει για συγκάτοικο τον Φάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταξιάρχης Χάνος: «Μου στοίχισε που έχασα στιγμές με την κόρη μου, παρόλο που τη μοιραζόμασταν με την Ελισάβετ»

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (11/2): Η Τούλα έχει επέτειο με τον Βασιλάκη - Η Ζουζού παρατάει τον Μηνά;

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (27/1): Ο Ηλίας παίρνει διαζύγιο - Σε κατάσταση πανικού ο Μηνάς με τον "διαρρήκτη" στο σπίτι του

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (17/12): Ο Ηλίας έχει αισθήματα για την Τούλα - Θλίψη για τον Μηνά μετά την απόφαση της Ζουζού

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (3/12): Ένα ατύχημα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Μηνά - Αναμπουμπούλα στο σπίτι του

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (5/11): Η Τούλα του λέει πως δεν θα πήγαινε μαζί του ποτέ! Έξαλλος ο κυρ Ηλίας

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (22/10): Σε αναταραχή ο Ηλίας - Οι κατακτήσεις της Τούλας στη φόρα

«Ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15...» - Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακήδη για τα 11 χρόνια "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες - Αυτή είναι η γυναίκα παίρνει τη θέση της Κλέλιας Ρένεση