Έρωτας Φυγάς (17/10): Η κατάσταση της Μαργέτας μετά τη φωτιά - Θα επιζήσει;

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (17/10): Η κατάσταση της Μαργέτας μετά τη φωτιά - Θα επιζήσει;

Στο σημερινό (16/10) επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς είδαμε να έρχονται τα πάνω κάτω μετά την απόφαση του Μάρκου να κλείσει τη Μαργέτα μέσα σε μία καλύβα και ουσιαστικά να την κάψει ζωντανή. Τι θα συμβεί εν τέλει και πως θα τον αντιμετωπίσουν οι υπόλοιποι;

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Μεγάλο spoiler για το τέλος της σχέσης της Μαργέτας και του Στέφανου

Οι σημερινές (17/10) εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς

Ο Μάρκος είναι διψασμένος για εκδίκηση και η ζωή της Μαργέτας κρέμεται από μια κλωστή. Ετσι υπό την απειλή όπλου την αρπάζει και την πάει σε μια καλύβα: «Σε πίστεψα, αλλά εσύ μας πρόδωσες! Δεν καταλαβαίνω, γιατί μισείς τόσο πολύ την Αλεξάνδρα;», τη ρωτάει αλλά η γυναίκα αρνείται πως μίλησε στον γιο της ή σε κάποιον άλλον. «Δεν ήμουν εγώ. Πράγματι ήθελα να σας βοηθήσω. Δεν σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι έγινε ή ποιος άλλος έμαθε το σχέδιό σας», του απολογείται. Ομως εκείνος είναι αποφασισμένος να τη σκοτώσει και έτσι την κλειδώνει και βάζει φωτιά.

Πυρκαγιά ξεσπάει στο Κιάρι κι ενώ εργάτες και Ιάσονας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να την κατευνάσουν, η Μαργέτα στη φλεγόμενη καλύβα είναι αποφασισμένη να πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος. «Εφταιξα και θα πληρώσω. Ετσι όρισε η μοίρα κι έτσι πρέπει», συλλογίζεται. Ομως ο Μάρκος την τελευταία στιγμή τη σώζει και της λέει: «Δεν είμαι σαν εσάς εγώ». Στο σημείο φτάνει και ο Στέφανος που τον έχει ενημερώσει η Ρηνιώ ότι θα γίνει κάτι κακό ανάμεσά τους. «Πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο; Εχεις χάσει κάθε έλεγχο», του φωνάζει έξαλλος.

Τετάρτη 18/10 Επεισόδιο 29

Ο Ιάσονας επιστρέφει τα παιδιά στο Κιάρι. Μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Μάρκος πήγε να κάψει τη Μαργέτα ζωντανή για να πάρει εκδίκηση: «Αν τελικά φύγουμε μαζί, μετά από αυτό που έκανες δεν μπορώ να σου εμπιστευτώ τα παιδιά μου», είναι τα λόγια της κι έχει δεύτερες σκέψεις. Εκείνος της δίνει μικρή διορία ν’ αποφασίσει. «Ή τώρα ή ποτέ. Ή φεύγουμε μαζί ή μένουμε εδώ εσύ με τον Ιάσονα κι εγώ με την Ευγενία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», της εξηγεί. Παράλληλα, οι κομματάρχες με τους οικοπεδοφάγους σχεδιάζουν την άμεση δολοφονία της Μαργέτας! «Πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση. Πλέον όχι μόνο δεν μας είναι χρήσιμη αλλά είναι και επικίνδυνη για τους στόχους μας και τα σχέδιά μας», είναι τα λόγια τους.

Μέσα σε όλα αυτά, η Ρηνιώ καταλαβαίνει τη συναισθηματική απομάκρυνση του Νικόλα από εκείνη. «Συμβαίνει κάτι; Τον τελευταίο καιρό μου φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος», του λέει, αλλά εκείνος τη διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά και πως τον προβληματίζουν θέματα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή ο Φάνης έρχεται πιο κοντά με την Ευγενία, η οποία κάτι αρχίζει να νιώθει γι’ αυτόν με μεγαλύτερη συμπάθεια. Επιπλέον, ο Κοντογιάννης εμφανίζεται και λέει στους επίδοξους δολοφόνους της Μαργέτας πως εκείνος έχει τη λύση για το πρόβλημά τους. «Οχι, κύριοι. Η Μαργέτα δεν είναι ο σωστός στόχος γιατί είναι πολύ δημοφιλής και όλοι θα αρχίσουν να ψάχνουν τι συνέβη και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Αν όμως βλάψουμε κάποιο άλλο πιο κοντινό της πρόσωπο, τότε θα φοβηθεί και θα αποσύρει την υποψηφιότητα», τους αναφέρει.