Ο Παράδεισος των κυριών: «Δεν περνάνε αυτά σε εμάς...» - Έξαλλο το Twitter με το "καλό" πρόσωπο του Σίμου

«"Παναγίτσα ο Σίμος"...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: «Δεν περνάνε αυτά σε εμάς...» - Έξαλλο το Twitter με το

Σε έξαλλη κατάσταση χθες, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις), βρέθηκε το τηλεοπτικό κοινό στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς εποχής του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, "Ο Παράδεισος των κυριών", με το δήθεν καλό πρόσωπο του Σίμου, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Τι έγραψε το Twitter για το "αγγελικό" πρόσωπο του Σίμου

Ο Σίμος είναι ένας χαρακτήρας που εισέβαλλε στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, ο οποίος ήρθε ως από μηχανής θεός, που ήρθε να βοηθήσει τον "Παράδεισο" μετά τη μεγάλη καταστροφή, λόγω της φωτιάς. Όμως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ότι δεν είναι τόσο καλός, όσο φαίνεται και είναι ένας ακόμη επίδοξος εχθρός του Ντίνου (Αργύρης Πανταζάρας), ο οποίος συμμαχεί με τη Βικτώρια (Θεοδώρα Τζήμου).

Και για αυτό, επειδή το τηλεοπτικό κοινό ξέρει στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε σάλο και έσπευσε στο αγαπημένο του μέσο να σχολιάσει το διπλό πρόσωπο του Σίμου, και να τον καταδικάσει.

Δείτε παρακάτω τι έγραψαν στο Twitter οι τηλεθεατές της σειράς:

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 17, Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Η Αμαλία συναντάει τον Άγη με αίμα στο μανίκι του: «Τι είναι αυτό; Άγη, τι αίματα είναι αυτά; Πες μου τι έγινε», τον ρωτάει με αγωνία, αλλά εκείνος δεν της αποκαλύπτει τίποτα απ’ ό,τι έχει γίνει και εξαφανίζεται. Μετά από τη συνάντηση αυτή, η Αμαλία μαζί με τον Σίμο τρέχουν πανικόβλητοι να δουν τη Βικτώρια στο νοσοκομείο, αφού μαθαίνουν τι έχει συμβεί: «Είμαι καλά. Κάποιος μπήκε στο γραφείο μου και μου επιτέθηκε. Σίγουρα ήθελε να με ληστέψει», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και τους λέει όσα έχουν συμβεί. Ο Χριστόφορος πολύ σκεπτικός λέει στην Αμαλία: «Δεν πρέπει με τίποτα να πεις στην αστυνομία για τον Άγη, με κατάλαβες;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Spoiler Alert: «Κάποια στιγμή θα της εκμυστηρευτεί κάτι πολύ σημαντικό...» - Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον "Παράδεισο των Κυριών"

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης της Μαρίας Κίτσου - Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα τους (Φωτογραφίες)

Ο παράδεισος των κυριών (2/11): Η νέα ζωή της Πολυξένης μετά το χωρισμό από τον Άγη

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Καλά δεν ντρέπεσαι να σηκώνεις τα μάτια σου σε παντρεμένο άνθρωπο;» - Το μυστικό της αποκαλύπτεται και ξεφτιλίζεται

Άσχημα νέα για τη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών (19/10): Η Βικτώρια ''σπάει'' τη σιωπή της - Η κατάθεσή της για τη ληστεία

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σοκ στο Μπουραντέικο, ο γιος τους μαχαιροβγάλτης;» - Χαμός στο twitter για τον Άγη

Ο Παράδεισος των κυριών (17/10): Η Αμαλία συναντάει τον Αγη με αίμα στο μανίκι του

Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης δεν είναι γιος της Βικτώριας! Της επιτίθεται με μανία και την αφήνει να χαροπαλεύει

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η αδερφή μου;» - Πανζουρλισμός στο twitter με το μυστικό του Χρηστίδη