Ο Παράδεισος των κυριών: Στο νοσοκομείο η Βικτώρια - Το σατανικό σχέδιο της Στέλλας κατά του Άγη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: Στο νοσοκομείο η Βικτώρια - Το σατανικό σχέδιο της Στέλλας κατά του Άγη

Η έρευνα για τη φωτιά στον «Παράδεισο» συνεχίζεται κι ενώ η Βικτώρια αρνείται να καταδώσει τον Αγη στην αστυνομία, η Στέλλα που μαθαίνει την αλήθεια, ετοιμάζεται να τον «καρφώσει» στην αστυνομία. Τέλος στον Παράδεισο των κυριών, η κίνηση του Χρήστου να πάρει το πατρικό σπίτι της Ολγας, εξαγριώνει τον Αποστόλη, ενώ ο Σίμος έρχεται ακόμα πιο κοντά στην Αμαλία.

Τα νέα επεισόδια της εβδομάδας στον Παράδεισο των κυροών πριν προβληθούν στον ALPHA

Δευτέρα 16/10 Επεισόδιο 16

Ο Σίμος, αφού άναψε φωτιές στη Μιράντα και τον Ντίνο, τώρα παριστάνει τον πυροσβέστη, αλλά η ζημιά που έχει προκαλέσει στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή η έρευνα για την υπόθεση του εμπρησμού στον «Παράδεισο» συνεχίζεται και ο Σωτήρης συμπεριλαμβάνει στη λίστα του έναν ακόμη ύποπτο, κάνοντας την υπόθεση ακόμα πιο περιπλοκή. Το δάνειο του Πάρη έχει εγκριθεί από την τράπεζα, αλλά ένας νέος εφιάλτης ξεκινά για την Ολγα, καθώς ο γιος της τής ανακοινώνει τα σχέδιά του μετά την εκταμίευση του ποσού.

Η Βικτώρια κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείου της (δείτε τι συνέβη), ενώ ο Αγης ενημερώνει την Αμαλία: «Πρέπει να εξαφανιστώ για λίγο καιρό από το σπίτι. Μη με ρωτήσεις τίποτα παραπάνω, θα σε ενημερώσω αργότερα πού θα είμαι», της λέει, ενώ στην οικογένεια αναστατωμένοι προσπαθούν να συνδέσουν τον τραυματισμό της Βικτώριας με την εξαφάνιση του Αγη.

Τρίτη 17/10 Επεισόδιο 17

Η Αμαλία συναντάει τον Αγη με αίμα στο μανίκι του: «Τι είναι αυτό; Αγη, τι αίματα είναι αυτά; Πες μου τι έγινε», τον ρωτάει με αγωνία, αλλά εκείνος δεν της αποκαλύπτει τίποτα απ’ ό,τι έχει γίνει και εξαφανίζεται. Μετά από τη συνάντηση αυτή, η Αμαλία μαζί με τον Σίμο τρέχουν πανικόβλητοι να δουν τη Βικτώρια στο νοσοκομείο, αφού μαθαίνουν τι έχει συμβεί: «Είμαι καλά. Κάποιος μπήκε στο γραφείο μου και μου επιτέθηκε. Σίγουρα ήθελε να με ληστέψει», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και τους λέει όσα έχουν συμβεί. Ο Χριστόφορος πολύ σκεπτικός λέει στην Αμαλία: «Δεν πρέπει με τίποτα να πεις στην αστυνομία για τον Αγη, με κατάλαβες;».

Δείτε επίσης: Είναι υιοθετημένος και αποκαλύπτεται στον B κύκλο

Ο Παράδεισος των κυριών

Η Δωροθέα μαθαίνει πως το πατρικό τους τελικά αγοράστηκε από τον Χρήστο: «Τελικά, είχε δεν είχε το πήρε το σπίτι του πατέρα μας και φταίτε εσείς γι’ αυτό», ενημερώνει τον Πάρη και την Ολγα που γίνονται έξαλλοι: «Κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορούμε να φύγουμε από αυτό το σπίτι», λέει ο Πάρης και φεύγει βιαστικός. Αμέσως μετά ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου για να διαπραγματευτεί: «Αυτό το σπίτι δεν μπορεί να πάει σε άλλα χέρια. Το θέλω πίσω. Πόσα θέλετε να μου το πουλήσετε; Πρέπει να το πάρω πίσω», επιμένει.

Ο Χρήστος όμως όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά απειλεί τον Πάρη: «Φύγε, δεν έχω να σου πουλήσω τίποτα και να κοιτάξετε να φύγετε το συντομότερο από το σπίτι μου», του τονίζει. Την ίδια ώρα όμως ο Αποστόλης που κρύβεται στο διπλανό δωμάτιο, στο σπίτι του Χρήστου, τον ακούει και γίνεται έξαλλος μαζί του. Μόλις φεύγει ο Πάρης βγαίνει και ζητάει με άγριο τρόπο εξηγήσεις από τον Χρήστο: «Τι έκανες, ρε; Πήρες το σπίτι του γιου μου; Βρες τρόπο να επανορθώσεις, το καλό που θέλω. Κι αν ξαναπειράξεις τον γιο μου, δεν θα τη βγάλεις καθαρή», του λέει και τον απειλεί ότι θα τον καταστρέψει. Στο μεταξύ ο Σίμος μαθαίνει από τη Στέλλα πως η Αμαλία είναι υιοθετημένη και τη ρωτάει: «Μήπως γνωρίζεις ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας;».

Τετάρτη 18/10 Επεισόδιο 18

Τα κορίτσια δίνουν συμβουλές στην Τζένη πώς θα κερδίσει και πάλι τον Πασχάλη: «Να βρεις κάποιον να κυκλοφορήσεις μαζί του για να τον κάνεις να ζηλέψει», της λένε, όμως η Τζένη δυσκολεύεται να τις εκτελέσει. Ο Σίμος μετά την αποκάλυψη της Στέλλας ότι η Αμαλία είναι υιοθετημένη, έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αμαλία γιατί και ο ίδιος είναι υιοθετημένος, προκαλώντας έντονη ζήλια στη Στέλλα, η οποία αλλιώς τα υπολόγιζε κι αλλιώς της ήρθαν. Ωστόσο ο Σίμος της ξεκαθαρίζει: «Μην παρεξηγείς τις προθέσεις μου και τη συμπεριφορά μου απέναντί σου. Δεν σε βλέπω ερωτικά, μόνο την Αμαλία θέλω. Μ’ αυτή είμαι ερωτευμένος», και η Στέλλα γίνεται ακόμα πιο τρελή από ζήλια.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης πιέζει για ακόμη μια φορά τον Χρήστο να του πει την αλήθεια σε σχέση με τον φόνο της Λόλας: «Γιατί νομίζω ότι είσαι μπλεγμένος σ’ αυτό; Λέγε, εσύ την έφαγες;», τον ρωτάει. Οσο όμως κι αν τον πιέζει ο Αποστόλης, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Χρήστος τη σκότωσε, από το σκουλαρίκι που βρήκε στο σπίτι του, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν αδίστακτο άνθρωπο και φοβούμενος ότι μπορεί να έχει την ίδια τύχη με τη Λόλα, σταματάει (προς το παρόν). Το παρελθόν της Μιράντας δεν λέει να σταματήσει να τους χτυπάει την πόρτα προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στον Ντίνο, οποίος ξέρει τα πάντα για τον Φώτη, και έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου στη Μιράντα.

Δείτε επίσης: Η αδελφή "φίδι" της Αμαλίας θέλει να την καταστρέψει - Της κλέβει τον άντρα μέσα από τα χέρια

Πέμπτη 19/10 Επεισόδιο 19

Η πραγματικότητα για το νέο ξεκίνημα του Μεμά στη Γερμανία είναι πολύ σκληρή, όμως στο τηλεφώνημα στη μητέρα του τα παρουσιάζει όλα ρόδινα και μόνο στον Πασχάλη λέει την πικρή αλήθεια: «Αδελφέ, είμαι χάλια. Το μαγαζί ποτέ δεν άνοιξε κι έχω μείνει στον δρόμο τόσες μέρες. Τώρα ψάχνω από εδώ κι από εκεί για κανένα μεροκάματο για να ζήσω», του ομολογεί. Πόσο εύκολο είναι όμως για τον πολυλογά Πασχάλη να κρατήσει το στόμα του κλειστό; Καθόλου, αφού τα λέει όλα στον κυρ Θωμά, ενώ είναι θέμα χρόνου να τα μάθει και η Σύρμω.

Η Αμαλία με τον Σίμο βρίσκονται στο νοσοκομείο στο πλευρό της θείας της και όσο περνάει ο καιρός έρχονται όλο και πιο κοντά. Στο μεταξύ, κάτω από την πίεση του χρόνου, ο Ντίνος και η Μιράντα είναι αναγκασμένοι να αποφασίζουν χωρίς αυτούς για την παραγγελία των αποκλειστικών μοντέλων: «Η δουλειά δεν περιμένει, θα κάνουμε μόνοι μας την παραγγελία», λέει ο Ντίνος και για μια άλλη φορά αυτή η συζήτησε για την επαγγελματική τους κίνηση θα μετατραπεί σε προσωπική σύγκρουση: «Μπορούμε να περιμένουμε να γυρίσει ο Σίμος από το νοσοκομείο. Νομίζω ότι είναι κάτι ανθρώπινο», του λέει η Μιράντα, αλλά και ο Μάρκος δεν συμφωνεί μαζί της: «Η δουλειά είναι δουλειά, νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να μην καθυστερούμε τις παραγγελίες».

Την ίδια ώρα η Βικτώρια έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς δηλώνει πως δεν γνωρίζει τον δράστη της επίθεσης που δέχτηκε. Στο μεταξύ η Στέλλα, που έχει ακούσει τα πάντα για τον Αγη, τηλεφωνεί ανώνυμα στην αστυνομία. Το τηλέφωνο σηκώνει ο υπαστυνόμος Γιαμαλής και η Στέλλα του λέει: «Γνωρίζω ποιος μπορεί να ευθύνεται για την επίθεση στη Βικτώρια Καρτεζίνη», όμως πριν προλάβει να πιο πολλά μπαίνει στο γραφείο η Αμαλία και τη βλέπει: «Στέλλα, τι κάνεις εδώ; Με ποιον μιλάς στο τηλέφωνο;», τη ρωτάει και ο υπαστυνόμος αμέσως καταλαβαίνει ότι το ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε από τον «Παράδεισο».

Δείτε αποκλειστικό: Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Παρασκευή 19/10 Επεισόδιο 20

Ο υπαστυνόμος Γιαμαλής πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να εξακριβώσει αν ήταν η Στέλλα η κοπέλα που τον πήρε τηλέφωνο. Φυσικά η Στέλλα δεν το παραδέχεται, αλλά ούτε και η Αμαλία την οποία ρωτάει. Την ίδια ώρα ο Αγης παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι του και εκμυστηρεύεται στην Πολυξένη και τον πατέρα του πως εκείνος επιτέθηκε στη Βικτώρια. Παράλληλα, ο υπαστυνόμος συναντάει τον Φώτη και τον ρωτάει αν έχει κάποιο έγκαυμα στο σώμα του, μια που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του «Παραδείσου». Συγχρόνως, ο Χρήστος πηγαίνει στο Μπραζίλ για να μάθει πληροφορίες για τον Αποστόλη και για το τι είχε συμβεί με τη Βικτώρια. Εκεί όμως η Μάγια, η οποία τον υποψιάζεται, καταφέρνει και του βγάζει με νάζια το πουκάμισο και βλέπει το έγκαυμα. Οπως θα δούμε, η Μάγια θα βοηθήσει τον Αποστόλη για να βρει ποιοι τον παγίδευσαν με σκοπό να τον σκοτώσουν.