Ο Παράδεισος των κυριών (17/10): Η Αμαλία συναντάει τον Αγη με αίμα στο μανίκι του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ALPHA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (17/10): Η Αμαλία συναντάει τον Αγη με αίμα στο μανίκι του

Τα νέα επεισόδια για τη σειρά εποχής του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha ''Ο Παράδεισος των Κυριών'' αναμένονται να είναι κρίσιμα σε ότι αφορά τις εξελίξεις, που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, ιδίως σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Οι σημερινές εξελίξεις, Τρίτη 17 Οκτωβρίου για τον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 17

Η Αμαλία συναντάει τον Αγη με αίμα στο μανίκι του: «Τι είναι αυτό; Αγη, τι αίματα είναι αυτά; Πες μου τι έγινε», τον ρωτάει με αγωνία, αλλά εκείνος δεν της αποκαλύπτει τίποτα απ’ ό,τι έχει γίνει και εξαφανίζεται. Μετά από τη συνάντηση αυτή, η Αμαλία μαζί με τον Σίμο τρέχουν πανικόβλητοι να δουν τη Βικτώρια στο νοσοκομείο, αφού μαθαίνουν τι έχει συμβεί: «Είμαι καλά. Κάποιος μπήκε στο γραφείο μου και μου επιτέθηκε. Σίγουρα ήθελε να με ληστέψει», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και τους λέει όσα έχουν συμβεί. Ο Χριστόφορος πολύ σκεπτικός λέει στην Αμαλία: «Δεν πρέπει με τίποτα να πεις στην αστυνομία για τον Αγη, με κατάλαβες;».

Τι θα δούμε αύριο, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο επεισόδιο 18

Τα κορίτσια δίνουν συμβουλές στην Τζένη πώς θα κερδίσει και πάλι τον Πασχάλη: «Να βρεις κάποιον να κυκλοφορήσεις μαζί του για να τον κάνεις να ζηλέψει», της λένε, όμως η Τζένη δυσκολεύεται να τις εκτελέσει. Ο Σίμος μετά την αποκάλυψη της Στέλλας ότι η Αμαλία είναι υιοθετημένη, έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αμαλία γιατί και ο ίδιος είναι υιοθετημένος, προκαλώντας έντονη ζήλια στη Στέλλα, η οποία αλλιώς τα υπολόγιζε κι αλλιώς της ήρθαν. Ωστόσο ο Σίμος της ξεκαθαρίζει: «Μην παρεξηγείς τις προθέσεις μου και τη συμπεριφορά μου απέναντί σου. Δεν σε βλέπω ερωτικά, μόνο την Αμαλία θέλω. Μ’ αυτή είμαι ερωτευμένος», και η Στέλλα γίνεται ακόμα πιο τρελή από ζήλια.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης πιέζει για ακόμη μια φορά τον Χρήστο να του πει την αλήθεια σε σχέση με τον φόνο της Λόλας: «Γιατί νομίζω ότι είσαι μπλεγμένος σ’ αυτό; Λέγε, εσύ την έφαγες;», τον ρωτάει. Οσο όμως κι αν τον πιέζει ο Αποστόλης, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Χρήστος τη σκότωσε, από το σκουλαρίκι που βρήκε στο σπίτι του, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν αδίστακτο άνθρωπο και φοβούμενος ότι μπορεί να έχει την ίδια τύχη με τη Λόλα, σταματάει (προς το παρόν). Το παρελθόν της Μιράντας δεν λέει να σταματήσει να τους χτυπάει την πόρτα προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στον Ντίνο, οποίος ξέρει τα πάντα για τον Φώτη, και έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου στη Μιράντα.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις της σειράς Πέμπτης και Παρασκευής