Η Γη της Ελιάς (18/10): «Το χτύπημα ήταν σφοδρό» - Θλίψη για την Άννα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (18/10): «Το χτύπημα ήταν σφοδρό» - Θλίψη για την Άννα

Ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς Η Γη τη ελιάς, θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, σήμερα Τετάρτη 18/10. Η σχέση Μάνου και Μαρίνας βρίσκεται σε άσχημο σημείο, ενώ η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετά την Ντάρνα.

Οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 20.

Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές: «Καλά, μάνα, αν το πλασάρουμε σωστά, θα κάνεις τρελές δουλειές», υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Αννα και η Βασιλική τους βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν: «Πας καλά; Κοίτα να κάνεις κάτι γιατί θα τον χάσεις. Θα σου τον πάρει καμιά άλλη ξύπνια και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο», της επισημαίνουν.

Δείτε επίσης: Ταξίδι του μέλιτος στο Ναύπλιο για ζευγάρι της σειράς!

Στο μεταξύ και ο Μιλτιάδης με την Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ», ενώ αντίθετα η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες, ενώ λίγο αργότερα η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της: «Μπα, τι έγινε; Το παίζεις σε διπλό ταμπλό και με γυναίκες και με άντρες; Α να μου χαθείς», της λέει.

Στο μεταξύ ο ίδιος άνθρωπος που απειλεί τη Μαργαρίτα, χτυπάει άσχημα και τη Θεοδώρα για εκδίκηση και την παρατάει αιμόφυρτη. Την ίδια στιγμή ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη σοβαρά τραυματισμένο εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον περιθάλψουν, ενώ όλοι με πρώτη την Αννα είναι αναστατωμένοι.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου στο YOU - «Η Ιουλία θα περάσει Γολγοθά»