Ο Παράδεισος των κυριών (18/10): «Έχω να σας δώσω μια σημαντική πληροφορία» - Η Στέλλα δίνει στεγνά τον Άγη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (18/10): «Έχω να σας δώσω μια σημαντική πληροφορία» - Η Στέλλα δίνει στεγνά τον Άγη

Την ώρα που ο Σίμος έρχεται κοντά με την Αμαλία, ο Αποστόλης πιέζει για ακόμη μια φορά τον Χρήστο και το παρελθόν της Μιράντας δεν σταματάει να χτυπάει την ίδια και τον Ντίνο, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές απόψε 18/10 στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών.

Οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 18

Τα κορίτσια δίνουν συμβουλές στην Τζένη πώς θα κερδίσει και πάλι τον Πασχάλη: «Να βρεις κάποιον να κυκλοφορήσεις μαζί του για να τον κάνεις να ζηλέψει», της λένε, όμως η Τζένη δυσκολεύεται να τις εκτελέσει. Ο Σίμος μετά την αποκάλυψη της Στέλλας ότι η Αμαλία είναι υιοθετημένη, έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αμαλία γιατί και ο ίδιος είναι υιοθετημένος, προκαλώντας έντονη ζήλια στη Στέλλα, η οποία αλλιώς τα υπολόγιζε κι αλλιώς της ήρθαν. Ωστόσο ο Σίμος της ξεκαθαρίζει: «Μην παρεξηγείς τις προθέσεις μου και τη συμπεριφορά μου απέναντί σου. Δεν σε βλέπω ερωτικά, μόνο την Αμαλία θέλω. Μ’ αυτή είμαι ερωτευμένος», και η Στέλλα γίνεται ακόμα πιο τρελή από ζήλια.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης πιέζει για ακόμη μια φορά τον Χρήστο να του πει την αλήθεια σε σχέση με τον φόνο της Λόλας: «Γιατί νομίζω ότι είσαι μπλεγμένος σ’ αυτό; Λέγε, εσύ την έφαγες;», τον ρωτάει. Οσο όμως κι αν τον πιέζει ο Αποστόλης, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Χρήστος τη σκότωσε, από το σκουλαρίκι που βρήκε στο σπίτι του, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν αδίστακτο άνθρωπο και φοβούμενος ότι μπορεί να έχει την ίδια τύχη με τη Λόλα, σταματάει (προς το παρόν). Το παρελθόν της Μιράντας δεν λέει να σταματήσει να τους χτυπάει την πόρτα προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στον Ντίνο, οποίος ξέρει τα πάντα για τον Φώτη, και έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου στη Μιράντα.

Δείτε επίσης: Η αδελφή "φίδι" της Αμαλίας θέλει να την καταστρέψει - Της κλέβει τον άντρα μέσα από τα χέρια