Ο πρώτος από εμάς (20/10): «Θα ξαναπροσπαθήσω να γίνω μάνα» - Ο Άλκης βγαίνει από το χειρουργείο την ώρα που ανακοινώνεται ο γάμος

Τι θα δούμε απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (20/10): «Θα ξαναπροσπαθήσω να γίνω μάνα» - Ο Άλκης βγαίνει από το χειρουργείο την ώρα που ανακοινώνεται ο γάμος

Απόψε το βράδυ (20/10) στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα προβληθεί το ένατο επεισόδιο της αγαπημένης και ολοκαίνουριας σειράς "Ο πρώτος από εμάς" (δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης). Σε αυτό θα δούμε τη Σοφία να πραγματοποιεί την κρυφή και επικίνδυνη επιθυμία της, ενώ σημαντικά είναι και τα νέα που θα μαθευτούν για την υγεία του Άλκη.

Οι αποψινές (20/10) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 09

Η παρέα βρίσκεται έξω από το χειρουργείο, με την Έλσα να αγωνιά, όταν η Αθηνά τους ενημερώνει για την έκβαση της επέμβασης και την πορεία του. Η Χριστίνα δεν αντέχει το βάρος των νέων δεδομένων μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, ενώ η Έλενα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Νικόλα. Η Έλσα και ο Άλκης κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ η Σοφία ενδίδει στο απαγορευμένο, αλλά μια απρόσμενη εμφάνιση, την φέρνει κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της. Τα αποτελέσματα της παθολογικής εξέτασης του Άλκη θα φέρουν νέα δεδομένα που θα ταράξουν και θα ταρακουνήσουν ξανά όλους.

Οι αντιδράσεις στο twitter με τη σκηνή της Κάτιας και του Άλκη στο νοσοκομείο

Η δραματική κοινωνική σειρά "Ο πρώτος από εμάς", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή των ηρώων με αποτέλεσμα να μη μείνει ασχολίαστο από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter.

Είδαμε μεταξύ άλλων, μία έκπληξη της Έλσας να φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Άλκη. Αργότερα η Έλενα ξέσπασε με θυμό στον Νικόλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισε και τα όσα έγιναν, βάζοντάς τα και με τον εαυτό της , αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφάσισαν να κάνουν ανακωχή. Ο Έβαν με τη σειρά του, που κατάλαβε, πως έχει αρχίσει να χάνει την Κάτια, ζήτησε από τον Άλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενέδωσε σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη.

Παράλληλα, ο Φίλιππος μίλησε για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Άλκης ζήτησε από τη Θάλεια να προσέχει την Έλσα, ενώ παρότρυνε την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν, γεγονός που φαίνεται πως την πλήγωσε. Λίγο πριν μπει ο Άλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.

Η Κάτια και ο Άλκης είναι ένα ζευγάρι, το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και η μεταξύ τους σχέση περνάει διάφορες ανατροπές και πολλά σκαμπανεβάσματα (δείτε εδώ τι έγραψαν για το πρώτο τους φιλί). Από τη μία ο γάμος της κοπέλας με κάποιον άλλον άνδρα, και από την άλλη η κατάσταση της υγείας του Άλκη, άλλες φορές τους φέρνουν πιο κοντά και άλλες φορές πιο μακριά. Έτσι, λοιπόν λίγο πριν μπει στο χειρουργείο εκείνος, οι δύο τους είχαν μία πολύ έντονη και συναισθηματική σκηνή, την οποία οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter, καθώς τους "λύγισε".

Δείτε παρακάτω τι γράφθηκε στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: