Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (21/10): Η Τούλα ρημάζει το σπίτι και ο κυρ Ηλίας τα' χει χαμένα - Ο Βύρωνας εκδηλώνει τον έρωτά του

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (21/10): Η Τούλα ρημάζει το σπίτι και ο κυρ Ηλίας τα' χει χαμένα - Ο Βύρωνας εκδηλώνει τον έρωτά του

Στο σημερινό (21/10) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" ο Ηλίας το ρίχνει στη δουλειά, ο Μηνάς θέλει την ησυχία του, η Ζωή με τον Φάνη μαλώνουν και η Ξένια ανοίγει πόλεμο (γνωρίστε εδώ όλους τους νέους χαρακτήρες που εισβάλλουν).

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Επεισόδιο 2

Η Ζωή καταλαβαίνει ότι δε θα βγάλει άκρη με τον Φάνη και αποφασίζει ότι μάλλον πρέπει να φύγει εκείνη από το σπίτι. Η Ζουζού με τη σειρά της προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Μηνά, αλλά εκείνος την αποφεύγει συστηματικά. Από την άλλη ο Βύρωνας, πολύ ερωτευμένος μαζί της, στήνει συνέχεια καραούλι για να την πετύχει κι η πολυπόθητη ηρεμία του Μηνά πάει περίπατο.

O Ηλίας προσπαθεί κι αυτός να προσαρμοστεί και το έχει ρίξει στις δουλειές. Η Τούλα μεσολαβεί για να μην ρημάξει το σπίτι.

Στο μεταξύ ένας φάκελος με χρήματα χάνεται από το σχολείο και γίνεται αιτία πολέμου ανάμεσα στην Ξένια και έναν καινούργιο καθηγητή. Μέχρι που χάρη στο Μπάμπη λύνεται το μυστήριο.

Το "αντίο" της Μαρίας Χάνου

Η Μαρία Χάνου πριν από έξι χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα της αγαπημένης σειράς του ALPHA, "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα", μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη (δείτε εδώ τα σχόλια για την ερμηνεία του στη νέα σειρά που συμμετέχει), ως ζευγάρι. Οι δυο τους, όμως, δεν θα βρίσκονται στο νέο κύκλο του σίριαλ και τη Δευτέρα 16/10 έφτασε η στιγμή για την πρώτη να αποχαιρετήσει το κοινό που τη γνώρισε μέσα από αυτό τον ρόλο, αλλά και τον ίδιο της τον χαρακτήρα όπου υποδυόταν για τόσο καιρό.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είπε το συγκινητικό της "αντίο", με πλήθος κόσμου να γεμίζει τα σχόλια αποχαιρετισμού.

«Ήρθε και επίσημα η στιγμή του αποχωρισμού
Νιώθω τυχερή για αυτά τα έξι χρόνια
Γεια σου αγαπημένη μου Βέλη, γεια σου Αγγελούκο μου, γεια σου Λιάκο!
Κάτω η πατριαρχία και όλα τα κοκτέιλ 5 ευρώ !», έγραψε.