Φόνοι στο Καμπαναριό: «Είσαι original καλόγρια ή ήρθες από κανένα bachelor;» - Στη φυλακή η ηγουμένη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φόνοι στο Καμπαναριό: «Είσαι original καλόγρια ή ήρθες από κανένα bachelor;» - Στη φυλακή η ηγουμένη

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, Φόνοι στο Καμπαναριό, θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο κανάλι και σε αυτό η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες αλλά δεν καταλήγει πουθενά. Στο μεταξύ, η ηγουμένη Μαρία αποφασίζει να αποδείξει μόνη της, την αθωότητα της (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα στην πρεμιέρα).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της νέας σειράς του MEGA, Φόνοι στο Καμπαναριό

Παρασκευή 27/10 Επεισόδιο 2

Η σύλληψη της ηγουμένης προκαλεί φόβο και αναστάτωση στις υπόλοιπες μοναχές, οι οποίες αρχίζουν ν’ αμφιβάλλουν για την αθωότητά της. Η μέχρι πρότινος αθώα «αρχηγός» τους αρχίζει να φαντάζει στα μάτια τους, ως η μεγαλύτερη εγκληματίας της χώρας. Όμως καμία δεν τολμάει να την κατηγορήσει. Στο μεταξύ, η αστυνομία πιέζει την ηγουμένη να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φόνο.

Φοβούμενη ενδεχόμενη καταδίκη της, η ηγουμένη Μαρία, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και ξεκινά μυστική έρευνα με στόχο να εξιχνιάσει μόνη της τη δολοφονία. Στο στόχαστρο της μπαίνει κυρίως η Αρσινόη. Παράλληλα, Γρηγόρης και Σταμάτης ξεκινούν κι εκείνοι έρευνα για να μάθουν τί συνέβη στον Πέτρο. Εν τω εταξύ, ούτε ο Μιλτιάδης με τον Εκτορα θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Για την ακρίβεια θα ανακαλύψουν ένα νέο στοιχείο που αποδεικνύει ότι μία απ’ τις μοναχές έδωσε ψευδή κατάθεση. Τη νύχτα του φόνου βγήκε απ’ το κελί της κι είχε ένα ύποπτο ραντεβού εκτός της μονής.

Τι αποκάλυψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον ρόλο της

Με αφορμή τη πολυσυζητημένη, νέα κωμική σειρά "Φόνοι στο Καμπαναριό" που έκανε στις 20/10 πρεμιέρα στον Alpha, μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τον ρόλο της. Η ηθοποιός υποδύεται την Ηγουμένη Μαρία, με ένα σκοτεινό παρελθόν που μαζί με την αδελφή Αρσινόη θέλουν να βρουν τι ακριβώς έχει συμβεί με τον φόνο.

«Είναι μια κωμωδία που δεν φαίνεται εξαρχής. Με πήρε ο Αντώνης Αντωνόπουλος που έχουμε συνεργαστεί ξανά στο Παρά πέντε. Του έχω πολλή εμπιστοσύνη και μπορώ να συνεργαστώ με τον τρόπο του», είπε αρχικά

«Την κωμωδία την προσεγγίζω κυρίως δραματικά. Δεν το πλησιάζω κωμικά. Μια πρόταση που είναι κωμική δεν θα την φωτίσω, θα το κάνω ύπουλα. Μου αρέσει το δραματικό στα κωμικό. Και αυτό το είχε, για αυτό συγκινήθηκα λίγο».

«Κάνω την Ηγουμένη Μαρία και έχω δίπλα του τη Ρένια Λουιζίδου που δημιουργήσαμε μια ωραία σχέση. Αλλά και τα κορίτσια που έχουν περισσότερο τα κωμικά. Ο φόνος θα γίνει από την αρχή και δεν ξέρουμε ποιος το έχει κάνει. Εγώ δεν θέλω να επιτρέψω να πάρει χαμπάρι ο πατέρας που μας εξομολογηθεί και μας πάρουν γιατί δεν θέλω να βγω στη ζωή, έχω και εγώ τους δικούς μου λόγους».

«Νομίζω ότι ξεκίνησε ότι όλες κρύβουν κάτι και αυτό θα ξεδιπλωθεί σιγά σιγά. Κι αυτό μου άρεσε στο σήριαλ που δεν είναι όλα φάτσα φόρα. Είσαι σε μια Μονή που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει», κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: