Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (22/10): Σε αναταραχή ο Ηλίας - Οι κατακτήσεις της Τούλας στη φόρα

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (22/10): Σε αναταραχή ο Ηλίας - Οι κατακτήσεις της Τούλας στη φόρα

Τα απογεύματα της Κυριακής οι τηλεθεατές χαλαρώνουν παρακολουθώντας τον 11ο κύκλος της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Έτσι κι αυτή την Κυριακή 22/10 και θα γίνει χαμός!

Τι θα δούμε σήμερα (22/10) στο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Επεισόδιο 3

Η Ζωή με τον Φάνη μαλώνουν για τη διακόσμηση του σπιτιού και ο Κανάτης δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Παράλληλα, όσο ο Μηνάς αδιαφορεί, τόσο το αίσθημα της Ζουζούς δυναμώνει. Κι ο «Κοβάλσκι» ο βοηθός της, από τη μια τη βοηθάει, από την άλλη της κάνει καζούρα. Ο Μπάμπης και η Ξένια με τη σειρά τους κάνουν όνειρα για το πώς θα είναι το σπίτι που κληρονόμησε ο Χάρης, από μια θεία του στη λίμνη Πλαστήρα, ενώ ο Ηλίας μαθαίνει για τις κατακτήσεις της Τούλας.

Δείτε επίσης: Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα.

Guests: Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Φραγκολιάς, Χάρης Χιώτης, Πάνος Μαλικούρτης και ο μικρός Βίκτωρας Νίνης

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακήδη για τα 11 χρόνια της σειράς

Για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha που κλείνει φέτος 11 χρόνια, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/10, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορώ να μην νιώθω υπερήφανος, 11 χρόνια η μακροβιότερη κωμική σειρά και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15, σας το λέω από τώρα να το ξέρετε. Αν όλα πάνε καλά και όπως έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τις μετρήσεις μάλλον θα πάμε για 15 χρόνια, το ελπίζω και το εύχομαι». δήλωσε ο ηθοποιός.