«Συγκινούμαι γιατί...» - Ο λόγος που δάκρυσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον αέρα του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Έβγαλε ένα χαρτομάντιλο να σκουπίσει τα μάτια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Συγκινούμαι γιατί...» - Ο λόγος που δάκρυσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον αέρα του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Την Κυριακή (22/10) η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της στον αγαπημένο της φίλο και παρουσιαστή της εκπομπής, Κώστα Τσουρό.

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια και της έφεραν μεγάλη συγκίνηση ήταν η οικογένειά της, όχι μόνο οι δύο κόρες της, που έχει φέρει στη ζωή, αλλά και οι γονείς της, που από τα πρώτα της βήματα ήταν στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: «Ξέρετε, αυτό το παθαίνω γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νατάσα Θεοδωρίδου και σταμάτησε να τραγουδάει σε συναυλία της (Βίντεο)

Αφού λοιπόν, κύλισαν μερικά δάκρυα από τα μάτια της Νατάσας Θεοδωρίδου η ίδια στη συνέχεια - ήταν προετοιμασμένη - και έτσι έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκουπίζοντας το πρόσωπό της.

Ο λόγος που συγκινήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

«Eίχα μια θαυμάσια οικογένεια και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Κάθε φορά που μιλάω για την οικογένεια μου συγκινούμαι γιατί, θέλω να το πω αυτό...Η οικογένεια είναι ο πυρήνας, είναι η μικρή κοινωνία, είναι το κέντρο του ανθρώπου.

Πρέπει να αγαπάτε τους γονείς σας. Να τους σέβεστε, να τους ακούτε ακόμη και όταν λέμε ''πάλι τα ίδια θα μας πεις''. Πρέπει να τους ακούμε ρε παιδί μου, γιατί μετά έρχονται και κάθονται», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η έκπληξη της Θεοδωρίδου στην πρεμιέρα του Τσουρού

Το Σάββατο 23/9 ο Κώστας Τσουρός έκανε πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή σε ρόλο παρουσιαστή αυτή φορά, με το ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' να κάνει πρεμιέρα με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη χαρά - άγχος για το νέο αυτό βήμα.

Η παραγωγή είχε φροντίσει να κάνει μία έκπληξη στον Κώστα Τσουρό, την οποία δε γνώριζε και μάλιστα ενημερώθηκε στον αέρα, πως κάτι αναμένεται να τον αιφνιδιάσει στο πλατό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν, εισάβαλε στο πλατό με το κέφι και την ανεβασμένη διάθεση, που τη χαρακτηρίζει. Η χαρά του παρουσιαστή πολύ μεγάλη μιας και η Νατάσα αποτελεί μια πολύ καλή του φίλη.