Η Μάγισσα: «Υπάρχουν σκηνές και σκηνές...» - Έλλη Τρίγγου και Γιώργος Γάλλος ξεσήκωσαν το Twitter

«Τι σκηνάρα ήταν αυτή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Υπάρχουν σκηνές και σκηνές...» - Έλλη Τρίγγου και Γιώργος Γάλλος ξεσήκωσαν το Twitter

Σάλο προκάλεσε στο Twitter για ακόμη μία φορά η νέα σειρά δραματική εποχής, "Η Μάγισσα", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, είδαμε το δέκατο τέταρτο επεισόδιο της (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις). Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς που "τράβηξαν τα φώτα πάνω" τους δεν ήταν άλλοι από την Έλλη Τρίγγου και τον Γιώργο Γάλλο, που υποδύονται τη Θεωφανώ και το Μιχαήλ, αντίστοιχα.

Τι έγραψαν στο Twitter για τη Μάγισσα οι τηλεθεατές

Στο αποψινό επεισόδιο μεταξύ άλλων είδαμε, ότι ο Μάρκος έμαθε τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία απ’ τον πύργο και καταρρακώθηκε. Την ίδια ώρα, σε μια κρυφή τους συνάντηση, ο Τζανής ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μεταξία καθώς έμαθε πως αποκάλυψε στη Γερακίνα για την παράνομη σχέση τους.

Στον Πύργο των Λασκαραίων, η Θεοφανώ εκμυστηρεύθηκε στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει και εκείνη της πρότεινε ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα της σύμμαχό της.

Ο Μάρκος πήρε μια απόφαση που συγκλόνισε την Αναστασία, ενώ την ίδια ώρα, ο Αντρέι είδε στο πρόσωπο του Μανόλη, τον σωστό άνθρωπο που θ’ αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Οι τηλεθεατές σχολίαζαν από την έναρξη του επεισοδίου της σειράς Μάγισσα στο αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter. Μάλιστα, βρήκαν τον ήρωα που τους εκνεύρισε σε αυτό περισσότερο σήμερα. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μιχαήλ, ο οποίος όπως έχουμε δει έχει μία πολύ έντονη ερωτική ζωή, με δύο γυναίκες.

Μια από τις έντονες σκηνές που σχολιάστηκαν, επίσης, στο Twitter ήταν τη στιγμή που η Θεοφανώ “ονειρεύτηκε” τη μητέρα της και εκείνη της ζήτησε να πάρει εκδίκηση. Το κοινό του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης "ανατρίχιασε" όταν η Θεοφανώ φώναζε “μάνα” και προσπαθούσε να της πιάσει το χέρι, όμως εκείνη έφευγε μακριά της.

Δείτε παρακάτω τι έγραψαν οι χρήστες του Twitter:

Έτσι πήρε η Καλλιόπη Χάσκα τον ρόλο της στη Μάγισσα

Η νεαρή ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε την περίεργη αλλά και αστεία ιστορία της, για το πως κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Μεταξίας, στην πετυχημένη σειρά του ANT1, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show.

«Ήρθα στην Ελλάδα και δεν με ήξερε κανείς και είπα θα στείλω email σε όλους τους casting directors και τη Μιράντα Ρωσταντή. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη ημέρα. Είχα στο μυαλό μου ότι με κάλεσαν για το κάστινγκ της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Ήθελα να είμαι προετοιμασμένη. Έψαξα και τον σκηνοθέτη.»

«Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μου σύστησαν τον Λευτέρη Χαρίτο. Δεν είδα ιδέα ποιος ήταν γιατί έλειπα εκτός Ελλάδας τον καιρό τον Μελισσών. Θεώρησα πως θα είναι βοηθός σκηνοθέτη για τον Παράσειο των κυριών.

«Μιλούσαμε μισή ώρα και μου είπε ότι θα με ξαναφωνάξει. Τον ρώτησα αν θα ακολουθήσουν το ιταλικό φορμάτ του “Παράδεισου” και έβαλε τα γέλια. Μου είπε είσαι εδώ για τη “Μάγισσα”. Ευτυχώς είχε χιούμορ ο Λευτέρης. Βγήκα έξω και έψαχνα στο κινητό μου να δω ποιος είναι ο Λευτέρης Χαρίτος.» εξομολογήθηκε η Καλλιόπη Χάσκα.

Δείτε εδώ το βίντεο: