Ο Γιατρός (24/10): «Ούτε και εμένα μου είναι εύκολο» - Ανδρέας και Άννα κοιμούνται μαζί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (24/10): «Ούτε και εμένα μου είναι εύκολο» - Ανδρέας και Άννα κοιμούνται μαζί

Μετά την αποκάλυψη της κόρης του Ανδρέα για τα αίτια θανάτου του αδερφού της, οι εξελίξεις απόψε 24/10 στην σειρά Ο Γιατρός είναι ραγδαίες. Ο Ανδρέας προσπαθεί να φέρει πιο κοντά του την πρώην γυναίκα του και την Κέλλυ, ενώ πρόκειται να απασχολήσει πολύ μια πράξη του Λεωνίδα θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη.

Από την άλλη η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη εξαιτίας της προσπάθειας της να έρθει κοντά στον Ανδρέα και ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός

Επεισόδιο 08

Ο Ανδρέας προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, την καλεί σε δείπνο μαζί με την Αννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να έρθουν πιο κοντά και να γίνουν ξανά όπως παλιά. Ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Ανδρέα και να προχωρήσει παρακάτω, καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της. Τέλος, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει τον Λεωνίδα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του, που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του, όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική. Ο Λεωνίδας θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη αποφασίζει να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας.