Κάνε Ότι Κοιμάσαι (23/10): Η Μαργαρίτα ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει τον φόβο της και να μιλήσει για τον φόνο του γυμναστή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κάνε Ότι Κοιμάσαι (23/10): Η Μαργαρίτα ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει τον φόβο της και να μιλήσει για τον φόνο του γυμναστή

Καθηλωτική είναι η συνέχεια της αγαπημένης σειράς Κάνε Ότι Κοιμάσαι που προβάλλεται στην ΕΡΤ κάθε Δευτέρα και Τρίτη. με τον δεύτερο κύκλο να περιλαμβάνει ακόμη πιο ανατρεπτικά επεισόδια (δείτε εδώ την τηλεθέαση 23/10).

Οι σημερινές εξελίξεις, 24/10 της σειράς Κάνε Ότι Κοιμάσαι

Ο Λημνιός πετυχαίνει στο σχέδιό του να γίνει απαραίτητος στην Καμβύση και έπειτα από τον τραυματισμό του, εκείνη δεν κρύβει ούτε την εκτίμηση, ούτε την αγάπη της. Ο Ίσσαρης, επίσης, δεν κρύβει από τη Χρύσα την καχυποψία του για ορισμένες λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης, θεωρώντας πιθανό να ήταν σχέδιο του Λημνιού, για να κερδίσει τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης.

Η Έφη και οι φίλες της στο σχολείο έχουν επηρεαστεί από την επίθεση στη μητέρα της και η Αμάντα φοβάται μήπως χάσει με κάποιον παρόμοιο τρόπο τον πατέρα της. Η Μαργαρίτα ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει τον φόβο της και να μιλήσει για όσα ξέρει για τον φόνο του γυμναστή. Ο Ίσσαρης επιβεβαιώνεται, όταν η Αστυνομία εντοπίζει δύο απανθρακωμένους άντρες και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Ο Νικόλας τσακώνεται με την Πέρσα με αφορμή τη δυσπιστία του για τη σχέση της στο παρελθόν με τον Σταματάκη, ενώ εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η Δέσποινα του είπε επίτηδες ψέματα για την ανύπαρκτη ερωτική της σχέση με τον άντρα της. Ο Νικόλας, παράλληλα, έχει αρχίσει και χάνει την υπομονή του με τον Λημνιό, ο οποίος προβάλλεται πλέον σαν τον ήρωα που έσωσε την πολιτικό και μοιράζεται με την Άννα την απογοήτευσή του για την έκβαση της έρευνας εναντίον του.

Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να ενθαρρύνει τα παιδιά, την ώρα που ο Βασίλης συγκρούεται με τον Σταματάκη, θεωρώντας επικίνδυνες τις απειλές του στη γυναίκα του. Ο Πέρης προσπαθεί να ανοιχτεί στην Πέρσα και κάνει λόγο για μια συμμαθήτριά του, που γνωρίζει κάποια επικίνδυνα μυστικά. Η Πέρσα δεν θέλει να στραφεί εναντίον του Σταματάκη, αλλά του εκφράζει τη διαθεσιμότητά της να τον ακούσει προσεκτικά, όταν εκείνος αποφασίσει να μιλήσει.

Η Δάφνη θέλει να αναθερμάνει τη φιλία της με τη Δέσποινα, έχοντας αναθεωρήσει τη στάση της μετά την πρόσφατη επίθεση. Ο Τόλης εξηγεί στην Μπετίνα πώς τη βρήκε και με ποια βήματα την πλησίασε για να μην την πανικοβάλει, κερδίζοντας τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της.

Ο Σταύρος ξεκαθαρίζει στον συμμαθητή του ότι αν τον πειράξουν με τον Σταματάκη, θα μιλήσει και για τους δύο. Αποφασίζει να πιάσει φιλίες με τον Χρήστο για να τον χρησιμοποιήσει στα σχέδιά του. Η Νάσια πολιορκεί ακόμα τον Πέτρο και παρά την άρνησή του, επιμένει να συνεχίσουν τη σχέση τους.

Ο Λημνιός, στην κατάθεσή του, κατηγορεί την Άννα και τον Ίσσαρη, με την πλήρη υποστήριξη της Δάφνης. Ποιον παρακολουθεί ο Λάκης; Ποιος θα βοηθήσει τη Νάσια να ξεπεράσει τον Πέτρο ερωτικά; Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Πέρσα και τον Σταματάκη;

Δείτε εδώ το τρείλερ: