Παγιδευμένοι (24/10): Η Άννα δέχεται επίθεση - Την φιμώνουν και την πετάνε στο πορτ-μπαγκάζ ενός αμαξιού

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (24/10): Η Άννα δέχεται επίθεση - Την φιμώνουν και την πετάνε στο πορτ-μπαγκάζ ενός αμαξιού

Απόψε 24/10 το επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι αναμένεται καθηλωτικό για τους τηλεθεατές. Το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται ο Σταύρος είναι μεγάλο. Θα πουλήσει τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του;

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 8

Από την άλλη ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι στα χνάρια δύο υπόπτων. Κι ενώ ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, η Αγγελική θα ζητήσει τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα για να τον συνεφέρουν. «Δεν είναι ο εαυτός του. Γίνεται όλο και χειρότερα. Καταστρέφει ό,τι είναι δίπλα του. Θα τρελαθεί μπροστά στα μάτια μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν συνεχίσει έτσι φοβάμαι ότι θα χάσει όχι μόνο τη θέση του αλλά και το μυαλό του» τους αναφέρει με πόνο ψυχής.

Εντωμεταξύ, άλλες δύο εξαφανίσεις ενηλίκων επιβεβαιώνουν τους φόβους του Ανδρέα. «Αποκλείεται να είναι σύμπτωση» μονολογεί.

Ο Σταύρος είναι, πλέον, αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να καταστραφεί προκειμένου να βρει τον δολοφόνο της Κατερίνας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να τον σώσει. Την ίδια ώρα η Αννα ενημερώνεται από την αδελφή της τη Χρύσα όχι έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού. Η νεαρή δικηγόρος πηγαίνει και στο υπόγειο πάρκινγκ που αφήνει το αυτοκίνητό της δέχεται επίθεση. Στη συνέχεια βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη στο πορτ-μπαγκάζ ενός αμαξιού και στη συνέχεια συνέρχεται σε μια αποθήκη με τους άλλους τέσσερις απαχθέντες. Ο δράστης πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει μια νέα «οικογένεια» με τους καινούργιους ομήρους του.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη Τάσου Χαλκιά για την χρηματική αμοιβή του στους Παγιδευμένους