Έρωτας Φυγάς (24/10): «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά» - Καθηλωτικές οι εξελίξεις της σειράς του OPEN

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (24/10): «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά» - Καθηλωτικές οι εξελίξεις της σειράς του OPEN

Καταιγιστικές θα είναι και οι σημερινές (24/10) εξελίξεις στην στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς. Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε ο Ιάσονας έχει πλέον απαρνηθεί τη Μαργέτα ως μητέρα ενώ στη συνέχεια έρχονται σε ρήξη (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλη της εβδομάδας).

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 33

Ο Ιάσονας έχει πλέον απαρνηθεί τη Μαργέτα ως μητέρα, έχοντάς την αντικαταστήσει με την Ουρανία και αυτό είναι κάτι που εκείνη δεν μπορεί να το καταπιεί, όπως και τη στάση του απέναντι στην Αλεξάνδρα και τα παιδιά, αλλά και το μένος του εναντίον του Στέφανου. Την επόμενη μέρα ο Ιάσονας πάει στο αρχοντικό, αλλά εκείνη έχει βάλει φύλακες και του απαγορεύουν την είσοδο. «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά. Φύγε και μην ξανάρθεις», του λέει. Εκείνος πάει να κάνει ένα βήμα, αλλά η Μαργέτα αρπάζει το όπλο της και τον απειλεί για να φύγει.

Στη συνέχεια, η κραταιά κυρία του Κιάρι αλλάζει το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνει τα ηνία και δίνει τα ρούχα του νεκρού άντρα της σε άπορους. Από την άλλη ο Ιάσονας για να την πικράνει αρχίζει να κυκλοφορεί με την ερωμένη του πατέρα του και να λέει σε όλους: «Τη γυναίκα αυτή την αγάπησε ο πατέρας μου, αλλά δεν έγινε ποτέ Δεμερτζή εξαιτίας της μητέρας μου».

Η Μαργέτα για να τον τιμωρήσει τον αποκληρώνει κι αποφασίζει να κάνει μέτοχο της εταιρείας τον Μάρκο! Αυτό βγάζει εκτός εαυτού τον Ιάσονα ο οποίος βρίσκει έναν τρόπο να την εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά της από τις εκλογές αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το γεγονός της απόπειρας δολοφονίας κατά της Αννας. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν ο Κοντογιάννης, πιόνι της διαφθοράς, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει, την ίδια στιγμή που οι οικοπεδοφάγοι συναντιούνται με τους μπράβους ετοιμάζοντας μια νέα θανατηφόρα επίθεση.

Δείτε εδώ το τέιλερ: