«Τσιρίζω...» - Το Twitter "έλιωσε" με την επανένωση του Ανδρέα και της Άννας στη σειρά "Ο Γιατρός"

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τσιρίζω...» - Το Twitter

Καταιγιστικές και ραγδαίες ήταν το βράδυ της Τρίτης 24/10 οι εξελίξεις στη σειρά που προβάλλεται στον Alpha O Γιατρός, η οποία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού ενώ η συνέχεια αναμένται ανατρεπτική (δείτε εδώ τα νούρα τηλεθέασης).

Το Twitter "έλιωσε" με την επανένωση του Ανδρέα και της Άννας

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον Ανδρέα να προσπαθεί να φέρει πιο κοντά του την πρώην γυναίκα του και την Κέλλυ, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε μια πράξη του Λεωνίδα θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη. Η Άννα και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει κάνοντας τις ποσπάθειες της για επανένωση. Έτσι δυο τους έζησαν μία νύχτα πάθους και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Twitter.

Οι fans της σειράς φαίνεται ότι περίμεναν πολύ καιρό αυτή την επανένωση. Δείτε τις αναρτήσεις:

Τι αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου για τον ρόλο της

«Η Σοφία τον επέλεξε τον Ανδρέα, ήταν μέντοράς της. Θα περάσουν από δοκιμασίες, είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει ο Ανδρέας. Είναι μια αληθινή ιστορία, εξτρίμ κατάσταση ιατρική.Έχει χάσει 12 χρόνια από τη ζωή του».» ανέφερε η Βασιλική Τρουφάκου.

Δείτε επίσης: "Γίναμε κομμάτια όλοι" - Θρήνησε το twitter με την σκηνή Χαλκιά & Ρηγοπούλου

«Ο πρώτος κύκλος είναι 16 επεισόδια. Ήταν σημαντικό και χαρμόσυνο για μένα, το να μπορώ να είμαι σε μια τέτοια σειρά. Προλαβαίνεις να έχεις μια εικόνα του χαρακτήρα σου, προλαβαίνεις να ξέρεις τι λες, προλαβαίνεις να καταλάβεις τι θέλει ο ήρωάς σου, έχεις μια πολυτέλεια.»

«Εμένα με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή. Μόλις άκουσα τι συμβαίνει στην ηρωίδα αυτή συγκινήθηκα. Κάτι τέτοιο έχω δει τα όνειρα μου, ότι μπορεί να σε ξεχάσει κάποιος δικός μου άνθρωπος.» δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: