Το προξενιό της Ιουλίας (25/10): «Δεν θέλω να χαραμίσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο άνθρωπο» - Η Στάσα πιέζει συνεχώς την Ιουλία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (25/10): «Δεν θέλω να χαραμίσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο άνθρωπο» - Η Στάσα πιέζει συνεχώς την Ιουλία

Στο σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, η Ιουλία επιμένει στον έρωτά της για τον Γρηγόρη και κρατά το στόμα της κλειστό, όμως η στάση του την κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις για αν κάνει το σωστό. Τι θα συμβεί με τον Προβιό; (δείτε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας).

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 9

Η ακατανόητη ανατροπή στη στάση του Στράτου μπερδεύει ακόμα και τους δικούς του, που δεν καταλαβαίνουν που αποσκοπεί. Σύντομα όμως αντιλαμβάνονται, πως ο Στράτος, έχοντας εξασφαλίσει πως δεν υπάρχει κανένα ακλόνητο αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του, θα καταφέρει τελικά να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθεί κατηγορία! «Ο πατέρας σου θα είναι σύντομα κοντά μας. Είμαι σίγουρη» λέει η Κυριακούλα στον Γρηγόρη.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στράτου φέρνει κοντά τον Ατζαλίνα με την Αλεξάνδρα, που του περιγράφει την ιστορία της κόντρας με τους γονείς της και το προξενιό που την ανάγκασε να φύγει από τον Τύρναβο για την Αθήνα. «Δεν μπορούσα να εγκλωβιστώ σε μια τέτοια ζωή. Έφυγα την ημέρα του αρραβώνα. Εκείνοι το πήραν ως προσβολή και δεν μου ξαναμίλησαν. Από τότε είχαμε να ξανασυναντηθούμε» του αποκαλύπτει.

Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης εξασφαλίζει τη σύμφωνη γνώμη του Χρήστου για να έρθει σπίτι τους ο ψυχίατρος που τον έχει ξαναδεί, αρκεί να του φέρει μετά αυτός στο σπίτι την Ιουλία. Ο Γιωργίκης του το υπόσχεται, ενώ περιμένει την απάντηση της Στάσας για το προξενιό που της έχει στείλει με την Κερασίνα. Οταν βρίσκονται εκείνη του λέει: «Η Ιουλία μετά από όσα έχουν συμβεί χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει. Αστην να αναρρώσει και να ηρεμήσει και θα τα πούμε». Στο μεταξύ ένα φόρεμα της Κατερίνης, δίνει την ευκαιρία στην Βαγγελίτσα, που νιώθει παραμελημένη, να νιώσει ότι μεγάλωσε και μπορεί να κατακτήσει τα βλέμματα των αντρών.