Αποκλειστικό: Κρυφός γάμος στην Γη της ελιάς - Παντρεύονται στην Αμερική και επιστρέφοντας την παρουσιάζει ως σύζυγo

«Από εδώ η...»

Αποκλειστικό: Κρυφός γάμος στην Γη της ελιάς - Παντρεύονται στην Αμερική και επιστρέφοντας την παρουσιάζει ως σύζυγo

Ο Ισίδωρος δεν περιμένει άλλη απόδειξη για το πόσο η Αμαλία ενδιαφέρεται γι’ αυτόν στα νέα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς. Ειδικά μετά τη θυσία της για να τον σώσει από βέβαιο θάνατο, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει τη σχέση του μαζί της!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV Σήριαλ

Ο νέος γάμος στην Γη της ελιάς

Η στάση της Αμαλίας να προστατέψει τον Ισίδωρο, η αφοσίωσή της αλλά και η κίνηση που έκανε βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή της, παίζει καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους. Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνον. Ετσι, μετά το νοσοκομείο δεν θέλει να την αφήσει μόνη της και την παίρνει στο σπίτι του μέχρι να γίνει εντελώς καλά. Εκεί αναπτύσσεται μια τρυφερή σχέση, γεμάτη αισθήματα, σεβασμό αλλά και πραγματικό νοιάξιμο του ενός προς τον άλλον.

Ετσι, όταν όλα καταλαγιάζουν, ο Ισίδωρος κάνει μια επαφή με τους συνεργάτες-πελάτες του στην Αμερική, όπου προκύπτει μια δουλειά για το ελαιοτριβείο. Οι Αμερικανοί θέλουν να προχωρήσουν με μια νέα μεγάλη συνεργασία, την οποία όμως οι Βρεττάκοι δεν μπορούν να τη διαχειριστούν από μακριά. Η δουλειά είναι μεγάλη και μόνο ο Ισίδωρος είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να συναντηθεί μαζί τους.

Δείτε επίσης: Τραγωδία! Ο Φίλιππος χαροπαλεύει - Η Χάιδω μπαίνει στην φυλακή

Ετσι λοιπόν αποφασίζει να πάει στην Αμερική και παίρνει μαζί του την Αμαλία: «Τι θα έλεγες να με συνοδέψεις; Εξάλλου χρειάζομαι και τη γραμματέα μου σε μια τέτοια περίπτωση, άσε που είναι και ευκαιρία να ξεσκάσεις μετά από όσα έχουν γίνει», της προτείνει. Η Αμαλία δέχεται και όπως θα δούμε, στην Αμερική μακριά απ’ όλους και χωρίς να το ξέρει κανείς, ο Ισίδωρος ζητάει σε γάμο την Αμαλία και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά: «Εδώ, τώρα θα κάνουμε τον γάμο μας», της λέει. Το ζευγάρι λοιπόν παντρεύεται και όταν πια γυρίζουν στην Ελλάδα, ο Ισίδωρος απλά τους παρουσιάζει τη σύζυγό του: «Από εδώ η κυρία Αμαλία Βρεττάκου. Παντρευτήκαμε στην Αμερική», τους ανακοινώνει γεμάτος χαρά.

Γη της ελιάς Ισίδωρος γάμος

Η Αριάδνη πέφτει θύμα κακοποίησης και πηγαίνει στη Μάνη

Ο Στάθης γνωρίζει και τον Στράτο και πιάνεται στα χέρια μαζί του, ενώ η Αριάδνη πέφτει θύμα κακοποίησης από τον Στράτο, αλλά φοβάται να τον καταγγείλει στην αστυνομία καθώς είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα. Καταρρακωμένη, αποφασίζει να πάει στη Μάνη για λίγες μέρες και ο Στάθης δηλώνει έτοιμος να την υποδεχθεί, ενώ συμφωνούν να τη συστήσει ως κόρη ενός φίλου του από τον στρατό. Ο Στάθης ξεναγεί την Αριάδνη δείχνοντάς της τις ομορφιές της Μάνης και έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Δείτε επίσης στο σημερινό 25/10 επεισόδιο: «Στην κλινική υπέγραψα ένα έγγραφο..» - Η Ιουλία καταρρέει στην αγκαλιά του Στάθη

Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία πως η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε κι εκείνη το λέει στον Στάθη, ενώ η Αννα λέει στη Βασιλική ότι ο Στάθης κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα. Της βάζει στο μυαλό περίεργες σκέψεις και παράλληλα ντρέπεται για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, μη γνωρίζοντας πως η Αριάδνη είναι ετεροθαλής αδελφή της. Φυσικά όλο το χωριό κουτσομπολεύει για την παρουσία της στο πλευρό του Στάθη, ενώ η Αρετή γίνεται έξαλλη. Τελικά ο Στράτος καταφέρνει να μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και πηγαίνει να τη βρει.