Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη εξαφανίζεται & βάζει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της σε κίνδυνο

Ο Ιπποκράτης τρελαίνεται από αγωνία και βγαίνει στους δρόμους

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη εξαφανίζεται & βάζει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της σε κίνδυνο

Είναι σίγουρη πως ζει έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν μπορεί να ξυπνήσει. Η Ειρήνη στα νέα επεισόδια της σειράς, Το Ναυάγιο, έχοντας χάσει τον έρωτα της ζωής της και έχοντας μέσα της τον καρπό του έρωτά τους, αποφασίζει να φύγει μακριά.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi σήριαλ

Μέσα σε λίγες ημέρες έχει δει τη ζωή της να καταστρέφεται και ενώ προσπαθεί να βρει μια αφορμή για να κρατηθεί και να συνεχίσει, οι διαρκείς εξελίξεις την προλαβαίνουν και της βάζουν «φρένο». Η Ειρήνη έχει πάρει απόφαση πλέον πως τον Απόστολο δεν θα τον δει ποτέ ξανά στη ζωή της και αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος για να μην ελπίζει σε τίποτα. Ομως εκείνος, όπως έχουμε δει, δεν την άφησε μόνη στη ζωή. Μέσα της ζει και αναπνέει το παιδί τους, μόνο που η νεαρή κοπέλα δεν θα ξέρει, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, να διαχειριστεί την ύπαρξή του.

Η παρουσία τού Ιπποκράτη στη ζωή της φυσικά και θα είναι καταλυτική, όμως την ίδια στιγμή, η κακή συμπεριφορά που θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει από την Ευγενία, την αδελφή της Κλαίρης που τον εγκατέλειψε, θα την κάνουν να αναρωτηθεί αν πρέπει να συνεχίσει να ζει ανάμεσά τους ή αν θα πρέπει να γυρίσει στα Κύθηρα. «Ο Ορέστης έχει μητέρα. Δεν πρέπει να συνηθίσει εσένα στο πλευρό του. Για πόσο ακόμα θα είσαι εδώ μέσα;», θα είναι μια από τις κουβέντες που θα της πει και θα την προβληματίσει. Καθώς όμως θα της είναι ιδιαίτερα αδύνατο να μπει ξανά σε καράβι, θα πάρει μια απόφαση που θα βάλει σε κίνδυνο όχι μόνο εκείνη αλλά και τη ζωή του παιδιού της. Η Ειρήνη θα εξαφανιστεί από το σπίτι του Ιπποκράτη, που έχει αρχίσει να την ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό!» - Η πιο ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Ιπποκράτη και Ειρήνης

Που βρίσκει ο Ιπποκράτης την Ειρήνη στο Ναυάγιο

Το Ναυάγιο Ιπποκράτης

Οταν ο αξιωματικός του Λιμενικού επιστρέφει στο σπίτι και δεν βλέπει την Ειρήνη, αρχίζει να ανησυχεί. Η Δήμητρα τον ενημερώνει πως δεν την είδε να φεύγει αλλά ότι νωρίτερα δεν αισθανόταν και πολύ καλά. Το μυαλό του πάει μόνο στο κακό. Αρχίζει απελπισμένος να καλεί σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης, όμως κανείς δεν τον ενημερώνει αν έφτασε εκεί κάποια νεαρή κοπέλα με το όνομα Ειρήνη Κασσιμάτη. Οι φόβοι του αυτομάτως θα αυξηθούν και δεν θα ξέρει τι να σκεφτεί. Στο μυαλό θα του έρθει ο πατέρας της Τρύφωνας, αλλά μόνος του θα καταλήξει πως αποκλείεται να έχει επιστρέψει στο νησί της.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Θα κάνουν ερωτική σχέση αλλά τελικά θα αποδειχθεί πως είναι αδέρφια!

Αναγκαστικά και μη έχοντας άλλη λύση στα χέρια του, θα βγει στον δρόμο να την ψάξει και τελικά η απόφασή του θα αποδειχτεί σωστή, αφού θα τη βρει λίγους δρόμους πιο μακριά ανήμπορη και ζεστή από τον πυρετό. «Για όνομα του Θεού, κορίτσι μου! Τι σου ήρθε και έφυγες στην κατάστασή σου;», θα της πει δίνοντάς της το σακάκι του για να τη ζεστάνει. «Σου γίνομαι βάρος. Μόνο προβλήματα σου δημιουργώ από τη στιγμή που ήρθα σπίτι σου», θα ισχυριστεί και θα χάσει τις αισθήσεις της. Θα την πάρει στο σπίτι, με τη βοήθεια της Δήμητρας θα τη βάλουν να ξαπλώσει στο κρεβάτι της και όλο το βράδυ δεν θα φύγει από το προσκεφάλι της ανησυχώντας για τα χειρότερα. Το επόμενο πρωί θα καλέσει γιατρό για να σιγουρευτεί πως η κατάσταση της υγείας της δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνo.