Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης φονιάς! Σκότωσε την γυναίκα του - «Είχε εραστή!»

Όλη η τραγική αλήθεια

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης φονιάς! Σκότωσε την γυναίκα του - «Είχε εραστή!»

Σοκαριστικές θα είναι οι αποκαλύψεις στη νέα σειρά του Mega, Ναυάγιο! Η Ευγενία ξέρει πως η Κλαίρη δεν θα παρατούσε για κανένα λόγο τον γιο της Ορφέα και είναι αποφασισμένη να φτάσει τις έρευνες ως το τέλος για να μάθει τι έχει συμβεί στην αδελφή της.

Ένας ευγενικός και γενναίος άντρας που θέλει να κάνει απλά τη δουλειά του σωστά φαίνεται να είναι ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ο αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα θύματα του ναυαγίου. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω από το αυστηρό και άλλοτε τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένας δολοφόνος, όμως αυτή είναι η τραγική αλήθεια.

Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου, Κλαίρης, και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή για την παραπάνω αποκάλυψη θα είναι η εμμονή της Ευγενίας, της αδελφής της γυναίκας του, να φτάσει τις έρευνες της αστυνομίας στα άκρα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, πολλές φορές θα προσπαθήσει να αποκρύψει στοιχεία, όμως κάποιο από όλα αυτά θα οδηγήσουν την αστυνομία στο προφανές.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη εξαφανίζεται & βάζει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της σε κίνδυνο

«Είχε εραστή, μου το είχε πει ότι θα με άφηνε και παρόλο που με πόναγε, δεν της ζήτησα ποτέ να πάρουμε διαζύγιο», θα συνεχίσει να λέει ο ισχυρός άντρας τόσο στην Κλαίρη όσο και στον διοικητή της αστυνομίας που δεν θα σταματά να τον ανακρίνει. «Εχω και μια αξιοπρέπεια που δεν μου επιτρέπει να την ψάχνω», θα τους πει και σχεδόν θα τους πείσει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις.

Το ναυάγιο: Η μοιραία σχέση του με την Ειρήνη

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης φονιάς! Σκότωσε την γυναίκα του - «Είχε εραστή!»

Στο μεταξύ, η σχέση του με την Ειρήνη θα αρχίσει να προχωρά. Η κοπέλα που έσωσε από το ναυάγιο και έχει στα σπλάχνα της το παιδί του άντρα της που πνίγηκε, θα αρχίσει να γοητεύεται από τους τρόπους του αξιωματικού και δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του. Στα μάτια της, ο μικρός Ορφέας θα δει τη νέα του μητέρα, όμως οι κρούσεις που θα κάνει συχνά η Ευγενία δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια στο ζευγάρι να χαρεί τον έρωτά του. Η αποκάλυψη της δολοφονίας θα ταράξει την Ειρήνη που μάλιστα θα είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μετά το σοκ του ναυαγίου θα κληθεί να διαχειριστεί ακόμα ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της αφού θα έχει ήδη ερωτευτεί σφόδρα έναν... δολοφόνο.

Απάγουν τον Πέτρο και τον χτυπούν ανελέητα! Μάκης - Χριστίνα τον βρίσκουν μέσα στα αίματα

Ο Πέτρος κατάφερε και σώθηκε από τη δίνη της κακοκαιρίας και μάλιστα όταν πάνω του βρέθηκε η ταυτότητα του Αντώνη, του επιβάτη που μετέφερε την κλεμμένη εικόνα του Αγίου Νικολάου, ένιωσε ότι ο Θεός του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Την ίδια στιγμή, οι δυο άντρες που περίμεναν τον Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά για να τους δώσει την εικόνα, όπως είχαν συνεννοηθεί, ψάχνουν το όνομά του στους διασωθέντες και χαμογελούν όταν τους πληροφορούν ότι ο Αντώνης ζει. Με άλλη πλέον ταυτότητα, ο Πέτρος ξεκινά νέα ζωή και μάλιστα μένει κοντά με τον Μάκη και τον Αγγελο. Στο κατώφλι του θα βρει τους δύο άντρες που επιμένουν να τους δώσει την εικόνα. Ο Πέτρος φυσικά δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς του ζητούν οι άγνωστοι και τότε τον απάγουν.

Το ναυάγιο: Απάγουν τον Πέτρο και τον χτυπούν ανελέητα! Μάκης - Χριστίνα τον βρίσκουν μέσα στα αίματα

Ο νεαρός καταλήγει σε ένα άδειο δωμάτιο, εκεί όπου θα δεχτεί απειλές για τη ζωή του, όμως όσο και αν τον πιέζουν δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει. «Δεν ξέρω για ποια εικόνα μου μιλάτε. Δεν είχα αποσκευές στο ταξίδι μου, από θαύμα σώθηκα», τους λέει αλλά εκείνοι τον χτυπούν τόσο που το στόμα του γεμίζει αίματα.

«Εχεις διορία δύο μέρες να τη φέρεις, αλλιώς θα καταλήξεις κι εσύ στον πάτο της θάλασσας μαζί με τους χαμένους επιβάτες του Φοίνιξ», τον απειλούν. Με δυσκολία θα συρθεί μέχρι την αυλή του σπιτιού του και ο Μάκης με τη Χριστίνα που θα τον βρουν, θα τον γιατροπορέψουν. Οταν ο Μάκης του πει να πάει στην αστυνομία να μιλήσει, εκείνος θα αρνηθεί από φόβο μη μάθουν την αληθινή του ταυτότητα και τον συλλάβουν για τον φόνο του Γιάννη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24