O πρώτος από εμάς: «Διαλυστε μας κι άλλο, μπορείτε...» - "Λύγισε" το Twitter με την εξέλιξη της υγείας του Άκλη

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
O πρώτος από εμάς: «Διαλυστε μας κι άλλο, μπορείτε...» -

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Ο Πρώτος από Εμάς, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης 25/10, με την συνέχεια να αναμένται καθηλωτική (δείτε εδώ τις εξελίξεις της σειράς).

"Λύγισε" το Twitter με την εξέλιξη της υγείας του Άκλη

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι ο Άλκης μαθαίνει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του από τον γιατρό καθώς οι φίλοι του δεν ήθελαν να του πουν τίποτα γιατί δεν μπορούσαν να το διαζειριστούν. Το Twitter παρακολούθησε καθηλωμένο τις εξελίξεις αυτές, "λυγίζοντας" και οι ίδιοι με την δυσάρεστη αυτή τροπή της σειράς.

Δείτε εδώ τα σχόλια:

Τι θα δούμε σήμερα 26/10

Ο Κοσμάς εκτιμάει τον Νώντα και τον θεωρεί φίλο του πια. Δεν γνωρίζει όμως πως η Σοφία και εκείνος έρχονται όλο και πιο κοντά ερωτικά. Η Μαργαρίτα πάλι δέχεται το φλερτ του Στέφανου και αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής ακόμα στον Αλκη. Ο Αλκης με τη σειρά του νιώθει πια πιο αδύναμος από ποτέ και παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει η ζωή της, να παντρευτεί τον Εβαν αφού εκείνος θα πεθάνει και μάλιστα σύντομα. Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι ερωτευμένη με τον Αλκη αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της. Στο μεταξύ η Χριστίνα φτάνει με τον δικηγόρο της στο γραφείο του Φίλιππου και του ζητά να υπογράψουν το διαζύγιο. Κι ενώ αυτά συμβαίνει ο Εβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τον Αλκη και τους άντρες της παρέας με απώτερο σκοπό να δείξει, στον Αλκη, πως αυτός έχει το πάνω χέρι και πως η Κάτια είναι δική του. Η Κάτια κάνει το δικό της μπατσελορέτ στο σπίτι της Σοφίας και πολύ γρήγορα η χαρά που θα έπρεπε να έχει για τον γάμο της, θα μετατραπεί σε λύπη.