Μετά τη φωτιά (27/10): «Δεν έπρεπε να ξεκινήσεις πόλεμο μαζί μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή Άρη με Ιωάννα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά (27/10): «Δεν έπρεπε να ξεκινήσεις πόλεμο μαζί μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή Άρη με Ιωάννα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 27/10 επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά. Η Ειρήνη ψάχνει να βρει μάρτυρες για να αθωώσει τον Οδυσσέα, με τον οποίο έρχονται πιο κοντά.

Οι σημερινές 27/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Επεισόδιο 8

Η κακή αρχή που έγινε με την γνωριμία τους έχει μείνει πλέον στο παρελθόν αφού ο ένας βλέπει πιο καθαρά τον χαρακτήρα και τις ευαισθησίες του άλλου. Την ίδια στιγμή Ανθή, πιεσμένη από τη συμπεριφορά του Απόστολου, είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι της Φαίδρας. Η Ιωάννα πάλι πείθεται ότι η μόνη ρεαλιστική λύση για να είναι με την Ιόλη είναι να γυρίσει στον Αρη και είναι έτοιμη να το κάνει αφού δεν μπορεί στιγμή μακριά από την κόρη της. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας που αναρωτιέται ποιος μπορεί να του έστησε αυτή την πλεκτάνη, φτάνει στα ίχνη του Πέτρου και εκείνος του αποκαλύπτει ότι έδρασε κατ’ εντολή του Αλέξανδρου Βενιέρη.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Καρέ καρέ το γύρισμα της τεράστιας πυρκαγιάς με τον «φλεγόμενο» μετρ

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Την ώρα που ο Αλέξανδρος συναντά για πρώτη φορά την Ανθή, η οποία εξελίσσεται με τρόπο που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα, ο Οδυσσέας γνωρίζει καλύτερα την Ειρήνη που περνάει το βράδυ σπίτι του.

Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι πίσω από τη φωτιά πιθανότατα κρύβεται ο Αλέξανδρος. «Τι είναι αυτά που λες;», τον ρωτάει σοκαρισμένη, αλλά συνειδητοποιεί ότι ίσως δεν είναι αβάσιμα τα όσα λέει. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα, λίγο πριν καταγγείλει τον Αρη στην αστυνομία, κοινοποιεί στους δημοσιογράφους την κακοποίηση που δέχεται από αυτόν. «Δεν είναι ο άνθρωπος που δείχνει. Εδώ και χρόνια με χτυπάει και με κρατάει με την απειλή ότι θα πάρει μακριά την κόρη μου», καταγγέλλει και βρίσκει ανέλπιστους συμμάχους.

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος συναντά για πρώτη φορά τη Μάνια/Ανθή, η οποία εξελίσσεται με τρόπο που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα, ενώ ο Οδυσσέας γνωρίζει καλύτερα την Ειρήνη που περνάει το βράδυ σπίτι του. Η Ιωάννα πάλι επισκέπτεται τον Κώστα για να ζητήσει όσα της ανήκουν, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Φαίδρα κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Απόστολο που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο σπίτι της. Ο Αλέξανδρος πάλι επισκέπτεται τον Οδυσσέα, έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του!

Η εκδίκηση

Η Ιωάννα αισθάνεται πιο δυνατή χάρη στο ισχυρό κύμα συμπαράστασης που δέχεται από τον κόσμο. Αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί ο Αρης έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο χτύπημα. Δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τίποτε στην τύχη του και κανέναν ατιμώρητο γι’ αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Ο Τάσος με τη σειρά του αποφασίζει να παραιτηθεί και η Ειρήνη του προτείνει να δουλέψει ως οδηγός στο σπίτι της Φαίδρας. Αργότερα η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι του Αρη αποφασισμένη να δει την κόρη της με κάθε κόστος, ενώ ο Θάνος προσπαθεί να τα βρει ξανά με την Αναστασία. Μέσα σε όλα, ο Οδυσσέας βάζει σε εφαρμογή σχέδιο εκδίκησης για το χουνέρι που του έκανε ο Αλέξανδρος. Τέλος, ο Αρης δίνει στην Ιωάννα την Ιόλη κι εκείνη την παίρνει και πηγαίνουν στο σπίτι του Νίκου. Ομως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως ελπίζει.