Μετά τη φωτιά: «Έλα, εντάξει, αντίο!» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με τη νέα σκηνή ανάμεσα σε Οδυσσέα και Ειρήνη

Χαμός στο σημερινό (27/10) επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά: «Έλα, εντάξει, αντίο!» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με τη νέα σκηνή ανάμεσα σε Οδυσσέα και Ειρήνη

Ένα ακόμη επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/10) για τη σειρά ''Μετά τη φωτιά'', που έμελλε να απογειωθεί από το τηλεοπτικό κοινό για πολλές σκηνές και ειδικότερα αυτές με τον Οδυσσέα και την Ειρήνη, όπως και στο χθεσινοβραδινό.

Όσο λοιπόν, ο Οδυσσέας είναι κρατούμενος και αναρωτιέται ποιος μπορεί να του έστησε αυτή την πλεκτάνη, φτάνει στα ίχνη του Πέτρου και εκείνος του αποκαλύπτει ότι έδρασε κατ’ εντολή του Αλέξανδρου Βενιέρη.

Με την Ειρήνη, ως φίλη για την ώρα και δικηγόρο στο πλευρό του βγαίνει από το κελί με τους δύο του να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, κάτι που φαίνεται να εξιτάρει τους χρήστες του twitter γράφοντας μοναδικά σχόλια στην πλατφόρμα.

Τα σχόλια στο twitter για τη σχέση Οδυσσέα και Ειρήνης σήμερα (27/10) στο ''Μετά τη φωτιά''

Πέμπτη (2/11) - Επεισόδιο 09

Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι πίσω από τη φωτιά πιθανότατα κρύβεται ο Αλέξανδρος. Η Ιωάννα, λίγο πριν καταγγείλει τον Άρη στην Αστυνομία, κοινοποιεί στους δημοσιογράφους την κακοποίηση που δέχεται από αυτόν και βρίσκει ανέλπιστους συμμάχους. Ο Αλέξανδρος συναντά για πρώτη φορά την Μάνια/Ανθή, η οποία με τρόπο που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Οδυσσέας γνωρίζει καλύτερα την Ειρήνη που περνάει το βράδυ σπίτι του. Η Ιωάννα επισκέπτεται τον Κώστα για να ζητήσει όσα της ανήκουν, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Φαίδρα κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Απόστολο που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο σπίτι της. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται τον Οδυσσέα, έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του...